Ny kamera

Idag handla vi en ny kamera!!! Wiiiiii!! Så numera ska jag bara bjuda på fina bilder, med bra kvalitè!!

Tjejmiddag hos Engkvist

Då min mage strejka strax efter 16, för att den falukorv jag hade ätit till lunch, innehöll mjölk, flexa jag 45 minuter, och blev hämtad av svärfar. Efter x antal besök på toaletten, kramplösande tabletter och lite värktabletter på det, sedan en 45 min vila, var jag relativt pigg. Mådde ändå inte helt hundra, men jag ville träffa mina vänner, och skulle det bli för jobbigt sa fina Caroline att hon körde mig hem igen. Så vid sju snåret var vi på plats, lax med pressad potatis, vin, mycket snack om löner, om lån, om förlossning, om mat, om allt sånt där vuxet, och mycket mycket skratt. Stundtals kom illamåendet över mig, men jag bet ihopa. Jävla skit mage!
<När jag kom hem strax efter midnatt sov alla i lägenheten, och toalett dörren var stängd. Panik tänkte jag, då Sagas låda står där inne, men vår fina katt hade hållt sig. <puuuuhhh, slapp oroa mig för kattkiss på svärmor och svärfars matta.















TGIF

Dagen är nära. Dagen med stort D. Dagen då vi flyttar! Men först och främst ska vi fira att det är helg. Och denna helg firar jag med tjejmiddag hos Engkvist idag, mys med sambo imorgon lördag, vilket innebär leta soffa, äta ute och gå på bio. Söndagen innebär stor stor planering av vår flytt på måndag. Vi har grejor lite varstans. Så vi ska mest planera vart vi ska lasta först, vart vi ska lasta sist. Vad som kan bli kvar till en annan dag. Men om ni frågar mig, vill jag att allt flyttas samma dag. Även de lådor vi har haft i källaren, som man typ inte använder, eller ja inte ens vet vad de innehåller, men skönt att ha allt samlat liksom. Jag kanske får för mig att leta i en kartong en dag, men oj då kan jag inte det, för då står den visst kvar hos K-Å och Ingrid. :/ så ja, jag tycker allt ska flyttas samtidigt. Blir det så? Nja osäkert att säga i dagsläget.

Tjejmiddag hos Engkvist idag ja! Ska bli kul, och med risk av att låta negativ, fredagar är inte bra dagar för vare sig lilla häng, möllan häng, utgång eller tjejmiddag. Fredagar somnar jag innan Idol är slut. Och inte hinner jag vila middag heller. Det har jag gjort nu 2 fredagar i rad. Vilat mellan 19-20, för att orka se hela idol. Men med massa tjejsnack, lite vin på det, troligtvis god mat, så kommer denna kväll bli kanon! Med all säkerhet!

Torsdags Mys hemma hos Maria




 



Jag ber om ursäkt för den dåliga kvalitèn på bilderna, då jag fotagraferade med min iphone. Kass. Men vi ska köpa ny kamera, Maria rekommendera en.

Vilka är snyggast? Det lutar mot det tredje paret...







Tack Annelie för tipset! :)

Sara

Jag har drygt 25-40 besökare på min blogg var dag. Dock är det typ ingen som kommenterar. Jag är väl tråkig att läsa om. Men nu har jag ju fått äran att bli kommenterad av Sara. Det retar mig så in i norden att jag inte vet vem hon är. Och de kommentarer hon kommer med, är mer eller mindre inte alls snälla. Skit ner dig!

Vacker! Min famtida vigselring....


bild lånad här

KnäckeBröd



I hopp att gå ner i vikt, och hålla en jämn ämnesomsättning, äter jag knäckebröd 2 ggr om dagen. Som ett mellan mål. Köpte kanel knäcke, och det kändes som att äta godis. Så jag tänkte testa nått nytt, och jag fastnar alltid för sånt som ses vara bra för magen. Då fastnade jag för detta knäcke, inner balance. Smakar som smörgåsrån, och smakar inte nyttigt, utan gott. Jag gillar absoult inte möra knäcke, med massa fröer. Så dessa kommer jag nog hålla mig till. Om det är bra för magen? Det återstår att se.

Hmm

Ja, då jag var väldigt trött igår, och hade ont bakom ögonen valde jag att hoppa min träning. Kvällen blev inte bättre då jag äntligen fick tag i min bror, som just det, hade fått för sig att flytta. I samma veva som vi ska flytta. Så med andra ord är vi nu soff lösa. Jag bad han i helgen, hör av dig så fort du ska ha din soffa, men inte ett ljud.
Då var jag var övertrött, och inte alls var på humör, blev jag så ledsen, och blev skit arg på honom. Framförhållning är ett ord han borde introducera till sitt ordföråd, och därefter lära sig att använda det på bästa sätt. Så ja, nu är vi på jakt efter en soffa.

Ikväll har jag inga planer alls, tänkte kanske gå hem. Det är bra att röra på sig!

Noll sömn inatt.

Helgen bara flög förbi, och jag hann knappt reagera. Ungefär så som det är varje helg.
Somnade gott efter Idol i Fredags, och i lördags var det Ikea, där vi handlade diverse saker, och planera även vad som ska handlas när vi flyttat. Hann med en fika, och handla lite till.
På kvällen var det middag hemma hos pappa och Camilla, som var bruna och fina efter 2 veckor i Turkiet.
Fredde fick en tröja, och jag fick en väska! TACK!!
Söndagen sov jag bort. Tänkte vila mig, och på så vis vakna upp utan magont, men sov i 4 timmar. Så när klockan var 02:00 var jag fortfarande pigg, så ja, i natt har jag inte sovit. Ska trotts denna sömnlösa natt träna ikväll.. Frågan är bara, vad?

Om en vecka flyttar vi!

Tv Program

Man förundras över de tv program som just nu sänds på tv. Här är mina tankar om en del

Tylösands Kungar
Yeah, sen när blev det häftigt att ligga med så många som möjligt under en sommar?! Hur äckligt är det inte istället? Mammor och pappor till dessa "barn", skäms inte de öronen av sig? Jag ser inte detta program längre. Finner inget intressant med det överhuvudtaget.

Lyxfällan
Detta program tycker jag är bra. Ja det tycker jag. Men igår. Hallå! Hon var två år yngre än mig, och jag kan säga att jag kände mig som om jag vore en tant i jämförelse. Jag hoppas så innerligt att det var regisserat. För så dum får man bara inte vara. En inkomst på 0 kr, lever för 35 000 kr. Hallå!?

Bonde söker fru
Stackars Ann-Katrin. Kan ingen hjälpa henne att piffa till sig? Detta program följer jag. Tycker det är toppen, och man får sig några skratt. Men hon måste piffas till. Kan inte Fru Lindorff fixa det? Och de män som har sökt till henne? Haha! Snälla nån.

CSI
Underbart! Bästa som finns!






Matdagbok 101022

09:00
Bulle med korv och räksallad

12:30
Spagetti o Köttfärsås

15:30
2 knäckebröd

18:30
Fläskfile med rotsaker
2 glas vin
1 kopp kaffe


Swedbank

Idag ska vi diskutera och lägga våra lån på banken. Och snart är det bara en vecka tills vi flyttar!!

Matdagbok 101021

07:00
3 matskedar yogurt med musli.
hade ingen matlust, samtidigt som jag var jätte hungrig

10:00
2 knäckebröd med smör

12:30
Kotlett med potatis

15:30
2 knäckebröd med smör

19:30
Spagetti o Köttfärsås

21:00
Kaffe + havreflarn


Utbildad

HLR utbildningen var kanon. En ambulans sjukskötare, som lärde på ett sätt så det inte blev tråkigt. Allt var mycket givande och intressant. Bra att ha liksom.
Fick göra HLR på dockor, och även prova en hjärtstartare. Det var ordenligt jobbigt att göra kompressioner, då det skulle klicka i dockan, och därav veta att man tryckte tillräckligt ner. dvs 5 cm. Hellre för mycket än för lite, minns jag han säga. Sedan skulle man göra mun mot mun, och vilken fobi jag har för det. För plastdockor, som bara smakade sprit. Blärk! Fick även prova på stabilt sidoläge, och heimlich.

Saknar Er !


Matdagbok 101020

07:00
1 dl musli + 1 dl yogurt

10:00
2 knäckebröd med smör

12:00
Spagetti och Köttfärsås

19:00
Lax med couscous, sallad och dippa

20:30
Kladdkaka med grädd och hallon

22:15
Te

HLR

Spagetti och Köttfärsås från pasta mannen blev det idag. Inte alls lika gott som det brukar vara. Idag ska vi utbildas här på jobb. Nu efter lunch ska vi få gå en HLR utbildning. Kan vara bra att ha.

Ikväll ska jag träna, efter det ska jag på nått vis ta mig mot Slottstaden, och träffa Frida. Osäker på vilka bussar som går dit, men annars får jag promenera. Och jag är redan förberedd. Jag har inte högklackat idag. Så det ska allt gå vägen!

Blåsor

Då jag bestämde mig för att gå från Värnhem till Coop, nästan till Konserthuset, började det så klart regna. Och att jag frös, och ännu en gång ångar mitt beslut om att magasinera vinterkläderna.
Mötte upp Lina och Anita för lite sushi. När jag kom fram, och bara stod, kände jag hur det dunkade i fotsulorna.
Jag hade då gått en bit, med högklackat, inga fotriktiga skor direkt, då de är köpta på H&M för 199 kr, kunde inte mer än att sluta illa. Blåsor.

Nu är jag hemma, och ska ta mig en kopp te, och mysa!

Matdagbok 101019

06:30
1 dl yougurt + 1 dl musli

09:30
2 knäckebröd med smör

12:30
Kålpudding med potatis

14:30
1 banan

15:30
2 knäckebröd med smör

Promenad

17:30
13 bitar Sushi

19:00
3 matskedar äpplepaj med vanilj sås


Zumba, ja då!

Igår träna jag Zumba med mamma. Det var spännande. Mamma trodde hon skulle vara äldst i gamet, men det kan jag ju säga att det var hon inte. Men de äldre damerna skaka på ordentligt. Och svettiga blev de.
Mamma och jag kämpa på, och till en början var det lite fjortis fnitter, men vi koncentrera oss, och hängde med så gott vi kunde. Jag går på zumba för det är så himla kul, inte för jag kan. För kan, kan jag inte. Inte hela tiden. Vissa rörelser är big no-no. Dagen till ära, hamnade jag ju så klart bakom en från Salsa Akademin. yeah liksom.
Hon var inte kass. Och vad var jag i jämförelse?! Haha!

Väl hemma åt jag kålpudding. Vilket min IBS inte accepterar så bra. Jobbigt det är att man inte får äta allt.
Ska googla på lite dietester, för enligt läkarens ordination, skulle detta vara lämpligt.
Caroline på jobb, hon printar ner vad hon äter om dagarna, och jag är väldigt sugen på att göra det själv. Härmas. För det är rätt bra, att titta tillbaka på vad man åt, vad som var bra, vad som var mindre bra, och vad som verkligen inte var bra alls. Kanske väldigt bra för mig, med min mage och allt.

Ny vecka, nya tag

Eller nått i den stilen. Det tär på mig att bo som vi gör. Jag vill inte säga att jag inte trivs, eller att jag blir behandlad illa, för det blir jag inte. Jag har det jätte bra, och jag gillar mina svärföräldrar. Jag fick till och med laga mat igår, och det var kul, men nervöst. Laga mat är som att lära sig cykla, har man lärt sig en gång, kan man alltid, typ. Men jag var trotts allt lite nervös. Senare på kvällen såg vi RallyBrudar och drack te, men det kändes som allt bara kom över mig liksom. Jag blev jätte ledsen, och jag ville bara krypa upp i min mussla och bli där. Blää och tvi. Kröp tätt intill Fredrik när vi skulle lägga oss, i en 90 säng. Vi sover i vars en, men han såg på mig att jag mådde kass. Men det blev för varmt, och ja det gick inte. Men lite närhet är ju aldrig fel.

Känner mig inte direkt som en glad skit idag, utan mest som en surgris. Ikväll är det Zumba, och mamma ska med och testa. Kul! Vi sågs igår på hockeyn, som de vann, men Rasmus kände sig hängig, och idag ligger han hemma med feber, snutte! Mamma bara skrattade när jag visade hur man gör. Och hon ville prompt stå längst bak. Precis som jag haha! Fast det är kanske bättre att stå långt fram, så man ser. Men jag vill inte att andra ska glo på mig liksom. Utan ja, då är det bäst att stå längst bak.

sovtex.se

Önskelista



- Lamellgardiner
- Överkast beige med stjärnor
- Prynadskuddar
- Ljust alt. mörkt skeppsgolv
-Ny ytterdörr
- Klocka
-Lime grön matta
- Ny dator
- Lock tång
- Bänkskiva

Oense

Efter en tur på både golvpoolen och Hornbach kom jag och min andra hälft fram till, ja just det ingenting.
Jag vill ha ett ljust golv, eller ett riktigt mörkt golv. Han vill ha ett rött, alternativt ett gult golv, som lever. Medans jag svara så här på det: Ett golv är dött. Ja jag var en aning irriterad. Men det brukar lösa sig i slutändan. Det blir bra ska Ni se. Jag vill mest bara att helheten ska bli snygg, medans då Fredrik står för den funktionella biten. Så någonstans mitt emellan ses vi alltid.

På kvällen var det middag på Paddy`s, då vi hade bjudit ut mina svärföräldrar. Hann även med två drinkar på Fridays, och vaknade upp 5 imorse och jag mådde som jag druckit 20 drinkar. Idag blir det hockey i Limnhamns ishall, då lillebror ska visa vad han går för. Ikväll ska jag äntligen få laga mat, det var ca 3 veckor sedan sist. Tänkt om jag bränner vid det?!

Hej Vitlök

Efter lite missförstånd om tiden var vi tillsist samlade på LaRoche. Mycket folk, vilket sorl, men mycket mysigt.
Fick mig en update om både mitt gamla jobb, hur alla mår, killar, barn, träning. Precis så det ska vara en tjejkväll. Sprang till bussen, och blev mött vid hållplatsen, då jag ännu inte kommit över min rädsla för mörker. Hur ska det gå att bo i hus, den tanken har slagit mig både en och två gånger. Men jag reder mig. Kan ju alltid traska bort till Caroline om jag blir allt för rädd. Jag får tuffa till mig helt enkelt. Larm är ju i och för sig ett måste för mig. Och att vi har sovrummet på andra våningen, gör att jag kommer sova lite lugnare.

Känns som jag räknar ner dag för dag, och nu är det bara ynka 2 veckor tills vi flyttar. Jag längtar så.
Ikväll är det idol. Funderar på att vila middag när jag kommer hem, för att sedan kunna hålla mig vaken tills utslagningen. Inte en sådan dum ide känner jag. 

Förresten, jag åt inget godis igår, jag åt ingen efterrätt. Vilken tur att de inte hade någon efterrätt som jag tålde. Slapp jag kämpa emot så mycket! Jag har inte tänkt äta i helgen heller. Fast det är helg och inte vardag. Nej jag ska banne mej visa den där Sara att jag kan. 
Att jag fortfarande går runt och tänker på hennes dumma kommentar. Ska lära mig att ta lättare på sådana saker.
Och lägga mer kraft och energi på dem som gör mig glad, och som gör att jag enbart njuter. Inte sånna som gör att jag blir en mussla, och tänker på allt jag gör, allt jag stoppar i mig.

Igår fick min katt frispel. Mm. Hon får det ibland svara jag när Ingrid frågade. Kanske i protest för jag inte varit hemma på hela dagen. För att hon inte fick uppmärksamhet. Hon la sig under mattan. Bet i fransarna. Jag sa till henne, så får du inte göra. Hon fortsatte. Jag höll ner henne, varsamt men ändå bestämt. Låter henne gå. Då fortsätter hon. Till slut tog jag tag i henne, fortfarande varsamt men bestämt, försökte klappa henne, klia henne vid örat, så hon skulle slappna av men ändå förstå att det är jag, eller Fredrik som bestämmer. Äntligen fattar hon!  
 

Ooj

Bränn bort bullen

Så länge måste du promenera för att förbränna...

…en dubbel daim – 87 minuter

…en syltmunk – 58 minuter

…en bit rabarberpaj (utan vaniljsås) – 57 minuter

…en croissant – 43 minuter

...en muffins (170 gram) - 3 timmar och 20 minuter

aftonbladet.se

Tänker

Ja det gör jag. Tänker på vad den där Sara skrev till mig. Ingen aning vem personen är i fråga, och hon kommer nog inte göra sig till känna. Hmm, bara för jag äter godis, betyder det att jag inte vill gå ner i vikt för det? Gör det verkligen det? Eller missförstår jag henne? Jag vill gå ner i vikt, fast jag äter godis. Jag vill helst av allt bara vakna upp en morgon och ha tappat 10-12 kg. Jag kan inte kalla mig fet, absolut inte, men jag har volanger. Och jeansen spänner.
När jag för drygt 2 år sedan gick på VV, gick jag ner 12 kg, och jag vet att det fungerar. Men jag verkar uppenbarligen ha svårt att fullfölja mitt mission. Jag hittar på ursäkter hela tiden. Skit också!
Vilken kommentar egentligen. Inget jag ska lägga ner så mycket energi på egentligen. Men sån är jag.

Idag ska jag ut och äta med mina gamla kollegor. Ska bli kul att träffas igen, och snacka om allt mellan himmel och jord. Jag saknar dem. Jag saknar inte mitt gamla jobb, men jag saknar mina kollegor. Och jag har sagt till mig själv, de jag vill ha kontakt med, håller jag kontakt med. Så  ikväll blir det en sådan kväll.

Update Godis

Jag åt. Jag åt många bitar. Så nu har jag sådana ångest som inte är av denna värld. Inte träna jag i heller.
Tänkte äta mat, sedan gå i parken, men nu är det redan mörkt ute, och jag är rädd för mörker, och vill absolut inte gå själv i en park när det är så mörkt.
Och då ska man heller inte klaga. Man ska inte klaga över att man är tjock, att inga kläder passar, att jag är trött och så vidare. >Nej det får man inte göra. För jag kan inte skylla denna lathet på någon annan än mig själv. Så när jag imorgon ska ta på mig ett par jeans, då kan jag inte skylla på tvättmaskinen, att den har krympt dem. Nej utan då ska jag säga högt, fan Emma att du åt de där godiset, och fan att du inte träna, och fan att du inte masa dig ut i mörkret, och fick frisk luft. För om du inte hade varit så lat, så hade du tids nog bara känt, shit vad snygg jag är, byxorna passar!!

Godis

I samma sekund som jag sa till mig själv, att jag ska inte äta godis på vardagarna, blev jag sugen på godis. Igår var jag sugen på godis mest hela dagen, så när Caroline och Jocke bjöd på godis, slank där ner en bit, till och med två. Varför kan man inte säga nej tack?! Godis är ju så gott!
Sen idag, imorse på jobb, får vi massa, massor godis av en kund. Så nu står där en stor stor skål mitt i rummet, som bara skriker ät upp mig! Och idag är det ju onsdag, och det är en vardag, och nej då får jag inte äta godis.
Men så sugen jag är. Kanske där slinker ner en eller annan bit, men jag ska banne mej röra på mig ikväll. Så länge jag inte går upp i vikt är jag nöjd. Ner är bara en bonus.

Naglarna blev kanon! Jag gillar min nagelbyggare skarpt. jag kan erkänna, jag hade inte pratat med henne om jag mött henne på stan, knall rött hår. Men denna person är skit häftig!! Jag brukar i och för sig inte döma hunden efter håren, men klart  man spekulerar hur en person är, efter dess yttre. Det är ju det första man ser, och så länge man inte pratar med personen, och bara ser yttret, får man ju bilda sig en uppfattning av det lilla man får just för stunden. 

Ikväll blir det en snabb, rask runda i parken, utan mina jogging skor, som jag så dumt magasinerade, även handskar, halsdukar, vinter jackor saknar jag. Innan dess ska jag hämta ut linser och glasögon! Wiiiii! 

Imorgon blir det middag på LaRoche med mina gamla kollegor. Och på Lördag blir det Paddys, som tack till mina svärföräldrar för allt de gör!

IBS

Igår hade jag inte mycket tid över att printa ner några rader. Mådde mest kass hela dagen, och käkade piller så det spruta ur öronen. ett problem dök upp strax innan lunch, men Fredde kom till undsättning, och dagen blev räddad. Senare under dagen fick jag ett samtal från min läkare, då jag skulle bli informerad om provsvaren, från min "slang upp i rumpan" undersökning. Jag är nu diagnostiserad med IBS.
Så med hjälp av ändrad kost, evetuella läkemedel ska jag mer eller mindre bita ihopa, och hoppas på det bästa.
Så många läkarbesök, så många olika mediciner, fått konstaterat laktosintolerans och IBS. Nu är det upp till mig att ändra min kost, röra på mig, och försöka slappna av. Ibland är det svårt. Men jag kämpar på.

Blev ingen Zumba igår. Mådde som jag sa innan kass, och latade mig i soffan mestadels av kvällen. Orka med att byta lakan, men det var nog allt.
Ikväll ska jag göra vid naglarna, och denna gång ska de inte bli franska. Den vita kanten lyckas alltid bli brun, skitig typ. Och det är inte så trevligt. Så nu blir det färg. Funderar lite på champagne/guld, jag hade för några månader sedan. Efter det beger jag mig ner till vårt hus, för att hämta upp post, som Telenor, trotts tillfällig adressändring lyckades skicka fel, hämta energi deklarationen, och hälsa på Caroline, och charmtrollet Alwin :)

Helg!

Efter 3 glas vin, god middag och Idol somnade jag gott. Vaknade från och till mellan 6-11, och vid 11 kände jag, nu får jag gå upp. Av facebook att döma, skulle många till bokskogen. Och de som inte skulle dit, skulle visst till Mobilia, men jag gav upp hoppet om Mobilia, då jag stod i kö vid rödljus i över 20 min, och tålamod är inget jag har i överflöd, fast om jag får säga det själv, har det lilla tålamod jag har, blivit mycket bättre. Planerna blev då att jag skulle köra till Vellinge Blomman, men efter samtal med Caroline, blev det Blomstergallieriet i Vellinge centrum. Hann med te och kaka hemma hos dem, och nu är jag hemma igen. Ska lata mig lite i soffan, för att inom en timma eller två göra mig i ordning för kvällen.
Första natten utan hjärtat avklarad, one to go!!  Saknar dig!

Tjingeling

Torsdagen innebar dejt med Caroline, Jocke och Alwin. Vi åt god kyckling gryta med spenat och soltorkade tomater, för att avsluta med kakor och te. Jag fick busa massor med Alwin, fick kvalitets tid med Caroline när Jocke senare somnade.
Denna meskorv vågade inte gå från parkeringen, upp till vårt tillfälliga hem, så jag mötte upp Fredde på parkeringen. Försökte ta vara på all tid man kunde få med Fredde, men då jag visste jag skulle upp 06:15 idag valde jag att gå och lägga mig i relativt ok tid.

Så nu är jag och Ingrid för oss själva hela helgen. Och jag vet just nu inte vad kvällen kommer ge, men jag tror det blir lite vin, och Idol. För att i vanlig ordning somna runt nio snåret.

Förresten gillar jag leggings, och treggings. Tänk att den som kom på den iden, tänkte på oss, eller ja i alla fall så som jag känner det, på vi som känner oss tjocka i jeans. Eller tjocka och tjocka. Jag tycker det är skitjobbigt att prova jeans. Antingen är de för höga i midjan, så jag knappt får luft. Och jag får alltid sy upp mina jeans sidår en 30 cm, när rumpa och ben inte är i propotion till varandra. Eller så är de så låga, så man går runt och visar trosorna, bara man böjer sig fram lite. Nej tacka vet jag leggings och treggings, känns som att gå runt i mjukis hela dagen, fast man ser snygg ut i alla fall. Idag har jag leggings, som ser ut som jeans. Kanon.



Sko Jakt och Förlåt

Jag letade i hela landet efter dessa skor. Och i Piteå har de 5 par. I min storlek. Men nej nu struntar jag i det.
De är fina. Väldigt fina, men nej.

Igår blev det lax och rosè vin med svärmor, och sedan somnade jag gott för kvällen strax innan 23 snåret.
Idag har jag dejt med Caroline och Alwin, och mitt hjärta har seriepremiär mot Landskrona.
Imorgon åker de till Stockholm, och jag ska försöka njuta av lite egentid. Egentid med svärmor, Emma och Eric och hennes mamma. Tjejmiddag, med en liten kille på 5 månader. Kanske blir det även att jag kollar på MIF - Rögle, men jag har inte bestämt mig än.

Förlåt Marcus, att du tog illa upp. Ja, du kör som en rallyförare, och jag sa inget om att du kör dåligt. Man kör bra om man är en rallyförare. Men man kör fort! ;)

Onsdag




Onsdag och allt vad det innebär. Lill lördag, mitt i veckan, och 24 dagar tills vi flyttar till vårt hus.
Inte för att jag inte trivs, för man kan inget annat än att trivas, då man blir så bortskämda som vi blir, men jag är trött på att alla kläder ligger i lådor, att inte sova bredvid min fästman, att vara orolig att Saga ska förstöra allt för mycket. Och på tal om att förstöra, Saga hade gått loss i jorden på en av blommorna. Så nu försökte vi med vitpeppar, så får vi se om vårt vildjur ger med sig.

Ikväll var det planerat träning, men då jag glömde kläderna hemma, har jag fått ändra på mina planer. Mina nya planer är dock fortfarande träning, men på egen hand. Avboka mitt pass, ska fråga om jag får låna deras bil, och köra en timme på crosstrainern. Det är planerna.

Förresten, när jag hade bestämt mig för att köpa skorna, då var de så klart slut i min storlek! :(

Tulleri tullera...

Idag har jag varit på tullsemenarie hela dagen. Wiiiii! Många tankar hann dyka upp innan dagen var slut. Först och främst undrar jag, när man är stockholmare, säger man >Websida då istället för hemsida? Det sa i alla fall dessa stockholmare som höll i de 3 föreläsningar jag var på. Sedan undrar jag om lila är en färg som är rätt för hösten, då ca 50 % av de i rummet klädde sig i denna färg?!

Om jag då skulle ta upp de tankar om tull, skatt, frihandelsavtal, om AEO certifiering, och de 9200 tillstånd som ska förnyas, skulle ni troligtvis bara bli utråkade.

Så vi bytar snabbt ämne, och går över till den hockey match som idag utspelade sig i Malmö Arena.
Jag hade dejt med mina två brödrar, som hämta upp mig strax innan 18, handlade lite mat, sprang med Rasmus på toa, och njöt av härlig hockey. Så här kul hade vi :


Av bilden att döma, ser det ut som vi hade skit trist, och som mamma undrade efter mitt mms, "  Är Rasmus ledsen?" Han var inte ledsen då, han var heller inte sur då. Men sedan blev han sur på mig då jag inte köpte en flagga till honom. Men man kan inte få allt, och ja han är bortskämd av mig, men det finns gränser. De flaggor som såldes likna inget som man kunde förknippa med mif, så nej jag köpte ingen sådan till honom. Erbjöd honom att betala en mössa. Men då stod sötnöten med armarna i kors, och var sur på mig!
Fick skjuts av rally kungen lillebror Marcus, och fick kaffe och mackor när jag kom hem.
Pusta ut då jag fick ett sms att de var hemma, då Marcus kör som han snott bilen ibland!

Trist

Ja happ, jag fick inte prova krämerna. Jag trodde liksom om man fick ett erbjudande, anmälde sig, att man sedan skulle få ta del av det, men de lottar tydligen ut bland de som anmält sig. Och denna gång fick inte jag vara med. Trist. Jag som hade sett fram emot fet kräm för mina torra armbågar.

I keep on going..

Träningen håller i sig, och jag ska inte ge upp. Jag tog i mer idag, och kan fler och fler rörelser.
Efter en varm dusch blev det en kopp te, med kanelsnäckor.
Imorgon ska jag på föreläsningar, det är stora tulldagen, och är iväg hela dagen.

Tråkigt inlägg kände jag, men har ingen motivation alls att skriva. Hörs imorrn>!!

Vellinge dejt!

Jag begav mig med svärmor och svärfars bil till Vellinge. Jag hade promenad dejt med fam. Sandell/Henriksson.
Vi gick en runda på 2 timmar, hann med en titt på mammas nya dörrar, en tur inne på Willys, och jag tog med dem till en annan del av Vellinge. Snart är vi också VellingeBor! Hann även med lite dricka och lek hemma hos dem, för att sedan åka hem vid sex snåret då det vankades middag. Korv med potatismos.
Nu tittar min sporttokiga man på sporten, och jag är så sugen på godis. På kakor. På glass. Men jag vågar fortfarande inte gå i skåpen.

 

 

Mysiga söndag!

Ställde klockan, för att komma upp i god tid till träningen. Trodde jag snooza, jag stängde av den. Vaknade vid halv tio, och kom underfund med att jag aldrig kommer hinna till passet kl 10:00. Har haft tankar på att gå en promenad, försökte få med mig min andra hälft, men då han laddar inför match, får jag, om jag går, gå själv. :(

Igår hade vi en riktigt skön lördags kväll med god mat, massa bebis mys. Vad kommer denna söndag att ge?

Hipp Hipp Hurra

Idag fyller min bror år. 23 år gammal, eller ung blir lillebror. Då Facebook har tagit över mycket av vår vardag passade jag på att gratta honom där, och även ett litet sms. Var det bättre förr? Det var väl charmigare med ett vykort? Givetvis kan man skicka vykort även idag, men det gör vi inte. Nog om det, kände jag lät lite kärring där.

Om 5 dagar fyller min pappa år. Men vi passade på att gratta honom igår med en överraskningsfest. Han blev som vi hoppats överraskad. Där satt han med en grogg och fredags mös. Camilla hade sagt till honom att de skulle bort, så han inte skulle sitta i fillingarna. >Det var mycket trevligt med god mat. Fredagar är fredagar, så vi var rätt trötta och möra efter en hel arbetsvecka, och körde hem strax innan elva.
Pappa är dubbelt så gammal som jag. 50 år gammal blir pappsen. Och han njöt hela kvällen i gott sällskap av vänner och familj.

Såg framemot en skön sovmorgon, men vaknade 06:15 och trodde inte det var sant. Somna om, och vakna strax innan 09:00. Har strykit alla kläder, sett repriserna av idol, och fikat med svärmor och svärfar. >Ikväll kommer Caroline och Alwin, Fredriks bror med fru och barn. Så ikväll blir det massa mys!

PUMP

Svårt att ta sig upp ur sängen idag. Rullade av. Satte jag i armarna i madrassen, gjorde det sådär ont.
Härligt med träningsvärk. Det betyder att jag tog i och att det gör nytta. Kass är jag på utfall, får liksam kramp kramp kramp i vaderna. Måste göra nått fel. Ska kanske höra med instruktören. Axlar är jag också väldigt svag i. Det bränner och jag kämpar som ett djur. Men allt för ofta får jag lägga ner stången på denna övning.
Men kul är det, och jag hoppas jag kan fortsätta i denna takt. PUMP är helt klart en favorit. Mollan var också med, hon tränade passet innan mig med, StreetDance. Det kanske man ska testa på. Får bli en Torsdags tradition.

Efter passet uppmanade instruktören om hur viktigt det är att äta en stadig måltid. Så det blev ärtsoppa och sedan pannkakor. Ärtsoppan uppskattade inte min mage. Så nu vet jag det. Får jag pröva mig vidare i denna djungel av mat och mina krämpor i magen. Har inte fått svaren efter min trevliga "slang upp i ändan" undersökning.

I helgen har vi tänkt ta oss en tur ner till huset för att mäta köket. Det är ju leveranstider på alla maskiner, och det vore toppen om de kom samtidigt som vi själv flyttar. Kyl och frys är nya, vilket är kanon. Men vi vill gärna ha induktions häll, och i samma veva får vi även köpa ugn och micro, som vi ska bygga in i en stapel bredvid kyl/frys. Vi ska riva väggen mellan vardagsrum och kök, och tankar finns på att göra en bardisk/avlastningsyta där väggen satt. Caroline och Jocke har en bardisk, vilket är praktiskt. Men jag vill inte härmas, så jag tänker mer och mer på att flytta spisen dit, och flytta fläkt, fast det kanske blir jätte mekkigt...
Men vi har sagt att vi får ta det som det kommer. Men induktionshäll, det ska vi ha! 

 

RSS 2.0