Så tråkigt snål...

Jag känner att jag har blivit så himla snål. Jag och Fredde var först en runda på netonet, och titta på kablar till freddes projekt, men veliga jag säger; kan vi inte vänta till nästa månad eller så.. Så det blir inga kablar.
När vi är på Rusta för att handla deo, bestämmer vi oss för att handla lite solkräm för vår kommande resa. Det svider i plånboken, fast 79 kr inte är så mycket. Vi har det verkligen inte dåligt ställt, så jag vet inte alls var detta kommer ifrån.
När vi ändå gör svågertorp bestämde vi för att kolla in nya Stadium. Till vår stora besvikelse finns där inte ens parkering, så väldigt många fick ställa sig på Ikeas parkering. Sådär kände jag. Testade massor av jackor, men ingen föll mig i smaken. Min goose jacka har 10 år på nacken så den ska kastas. Jag är ganska sugen på en Didrikson. Vi får se. Det blev en tröja, farfars-tröja typ. Ett par nya mjukis, då alla jag har är kladdiga av färg. Sedan hitta jag ett par jätte häftiga och snygga gympa skor. Där gick jag och vela fram och tillbaka. Kunde inte under allt mitt velande släppa skorna. Så de fick följa med hem.

Kolhydrater

I väntan på någon annan mirakelkur, mirakelmedicin tänkte jag, med tips från saratilling.se, undvika kolhydrater ett tag. Se om det gör skillnad. Det var väl i stort sett det homepaten sa till mig, så nu kör vi. Och så ska jag även försöka gå upp tidigare än 6... Och gå en morgonpromenad. Jag bara måste, fast jag lätt hittar på en ursäkt. Men med tanke på att jag just nu, i skrivande stund har en stegräknare på höften och medverkar i en steg tävling här på jobb, motiveras jag!

I helgen ska det flängas och faras, passa katt, måla, få stegräknaren att ticka, fira pappa som idag blir 51!!!, tror det även var en matchfri helg - det ni!! Äta mysig frukost med min fästman och framför allt SOVA!!

Sover så dåligt om nätterna, och tycker det är jobbigt att det är så mörkt både morgon och kväll. I natt vakna jag av att jag grät. Grät med sådan kraft och tårar så jag vaknar. En trygg arm läggs om mig, men svårt att somna om likförbannat!!

Doftar ljuvligt!

Man säger väl inte luktar ljuvligt? Och man säger inte heller doftar skit? Nä, inte jag i alla fall. Denna handkräm fick jag av Annelie när de var hos mig senast, vet inte var hon köpt den, men den doftar ljuvligt!!

Grattis Macki!!

Idag fyller min lillebror år, och det har vi firat med taco mys. Birgit och Bertil, mamma, Anders och Rasmus, morfar och huvudpersonen själv, Macki! Vi har skrattat och ätit oss propp mätta.

Rasmus väckte oss redan 7:30 idag, så jag har bakat hela förmiddagen. Första gången jag gjorde en tårta, så det blev ju som det blev. Men den smaka gott!

Nu sitter vi rätt dästa och trötta i soffan. Vi väntar på 3tr Gustavsson. Fredde spelar match, så han kommer väl snart hem! Mysig söndag!

RSS 2.0