Dejt

Igår fick jag träffa charmtrollet Signe och hennes föräldrar. Fick se deras vita nya palats. Där hade jag gärna bott. Stora fins ytor, öppen planlösning, STORA toaletter, fint och fräscht!! Carro bjöd på spagetti och köttfärsås och jag sleva i mig. Hon hade även bakat kokostoppar, och 5 st tryckte jag i mig - Såååå goda!! Jag fick leka lite med Signe, och trotts min stora mage kröp jag runt på golvet. Hon skratta och charma mig. Tänk, snart är hon 1 år.
Carro har blivit så smal, och jag är så imponerad. Nej om man skulle ta nått för min fantastiska halsbränna.

Till Annelie!

Jag älskar min fantastiska mage!!
Vecka 31, eller ska vi säga 30+3 ;-)

Vill ha!

Denna fina klänning såg jag på Kappahl, den ska snart infinna sig i min garderob. Snart dop för några vänners barn, tänkte ha den då, med en kort jeans jacka!

Naken

Känns väldigt naket att inte ha förlovningsringen på sig. Den hänger numera runt min hals, på grund av tjocka korv fingrar. Nu är det bara 9 veckor till beräknad "plopp". Alla skrattar åt mig när jag säger att jag hoppas på ett plopp. Men jag vet inte hur det är att föda barn, så jag får bara intala mig själv att det kommer säga plopp och så är Knodden ute. Det kommer med all säkerhet göra förbannat ont, men det tar jag då. Nu njuter jag av att vara gravid. Att längta!
Börja på vattengympa med profylax i torsdags, helt fantastiskt. Så lätt och smidig var man. Sedan var vi på vår först föräldrar kurs i fredags. Allt börjar kännas så nära, och jag bara myser.

Tjolahopp tjolahej, vilken mys röd-måndag!!

Idag var vi uppe i bra tid, eller det är jag i alla fall varje dag. Vardag som helg. Håller ju på att kissa på mig runt 6 snåret, och kan väldigt sällan somna om. Det regna när vi vakna, så efter en snabb frukost, var det på med regnkläder. Fick låna Freddes byxor, mina gick inte över magen ;-). Rasmus skulle spela match, fy vad kallt det var. Men blöta blev vi i alla fall inte. De spela lika, och Rasmus som är målvakt, precis som hans stora favorit, Storebror Marcus, tog han på sig förlusten och var inte sådär nöjd. Men det är ju inte målvaktens fel alltid, vet jag ju själv. Hade en kort period i mina yngre år, där även jag försökte fånga bollar mellan två vita stolpar.

Väl hemma igen, började jag tvätta och Fredde gjorde varm choklad. Skulle åkt inom jobb, var min tanke, men frusen och trött, valde jag stanna hemma. Det var inget tvunget, så jag väljer att komma tidigare imorgon. Funkar precis lika bra.

Så vi har haft en väldigt lugn och mysig måndag, precis som vår katt har vi även vilat middag. Nu däremot är hon ute i regnet, och har bara varit inne för lite mat. Jätte kul att golvet är moppat, och hon kommer in våt, och snart har vi tassar i hela huset. Städade igår, nedanvåningen, tog bara 5 timmar med paus för mysig foglossning, lite mat pauser, och tryck nedåt. Galet att det är drygt 10 veckor kvar. Längtan efter Knodden är stor.




Betyg so far...

Jag har aldrig testat torr schampoo så jag har inte nått att jämföra med direkt. Men jag kan verkligen rekommendera detta. Fyra dagar utan att duscha håret, och det såg nytvättat ut.  Det doftar typ


kokos och kolasås. kanon. 5 stjärnor !!!image description

Skötbord

I vårt grovkök har vi ett vägghängt skötbord, men så tänkte vi att det kanske kunde vara bra att även ha ett på Knoddens rum. Fredde hade en ide, och jag är så stolt över honom. Han har byggt det helt själv, och det blev så bra.

Det gick bra hos barnmorskan igår förresten.
Blodtryck : 120/70
Hjärtslag : 145 slag/ minut
Blodsocker : 6,1 alltså ingen gravid diabetes. ;-)
Magen hade vuxit 2 cm sedan sist och jag ligger på kurvan.
Ökat ytterligare 2 kg i vikt. Ja allt var jätte bra!

Puuh, det var ju enkelt!

För något år sedan köpte Fredde hem spirulina, tror jag det heter. Typ nån grön, äcklig vätska, som man skulle dricka, och rensa kroppen. Jag klara inte det, utan bara klöktes. Likadant är det när jag dricker på morgonen, utan att ätit innan, det kommer upp.
Så inför idag var jag väldigt nervös. Tänk om sockerlösningen bara vänder och kommer upp igen?
Men glaset är svept, än så länge mår jag bra. Trött i och för sig. Hungrig, och vågen visa alldeles för mycket. Snart ska jag göra urinprov, och ja, 2 timmar innan stick i fingret!

Nice!

Mysig söndag!

Jag nämnde innan hur fantastisk Sophie är, och jodå, hon levde upp till det även denna gång. Jag är fortfarande röd, men så mycket ljusare!! Det kommer ta ett tag att åter bli blond, men jag är så nöjd med mitt hår. En dålig iPhone bild..

Idag, efter inställd dejt med Madde pga förkylning, har Grädde och jag fixat hemma. Satt ihop spjälsängen, tänkte vänja Saga vid den. Min fantastiska sambo har byggt ett skötbord, och grundmålat det. Jag har strykt X antal skjortor, tvättat en massa, lagat mat. Hjälpt Fredde sätta upp en hylla i blivande barnkammaren. Hjälpt = pekat vart jag tycker den ska va. Nu ser vi film, och halsbrännan kom som ett brev på posten av kanelbullarna vi precis åt!

Go kväll!

RSS 2.0