Sista dagen i Mars för år 2011

Imorgon är det alltså April, och då ska man luras. April, April din duma sill, jag kan lura dig vart jag vill. Typ!
När jag var mindre tyckte jag detta var himla skoj, men nu när man är vuxen, ja det får man ju säga att jag är, så är det jag som blir lurad. Så vi får se vad som händer och fötter imorgon!!

Igår tränade jag inte, då jag skulle hämta lillebror vid tåget. Jag väntade. Och jag väntade. Och jag väntade lite till. Telefonen sa inte ett ljud. Jag försöker ringa. Jag skickar sms, inget. En stund senare ringer min irriterade bror upp och skriker, JAG SKULLE RINGA !!! Jag vet inte om det har med våra gener att göra, att vi är födda negativa, eller om det har med att han är man att göra, eller om han var trött. I vilket fall som helst tyckte jag han kunde gå hem.

Men Fredde var i stan, så han plockade upp honom. När de väl kom hem, berättade jag för Marcus att jag hade bucklat hans bil. En liten olycka i Fredags, då kundvagnen trilla nedför trottoarkanten, och in i bilen. Yeah.
Varpå marcus blir ännu mer irriterad. Men jag menar Hallå!! Om jag inte sagt nått, hade jag fått höra för det sen. Nåja, jag bad han gå, för jag blev så trött på han.

Sedan när jag kröp ner i sängen, ögonen började sakta gå igen, får jag sms av mamma, " Hämtat din bror?" Ja, men han var irriterad. Godnatt. Vänder mig, lägger mig till rätta igen, då skickar hon ett till sms. " Varför det" ? Varpå jag blir irriterad, eller nej jag var redan irriterad för Marcus hade varit så muppig, och svarar. VET EJ, Godnatt!!  Shit vad fel det är att bli så irriterad. Någon som har nått knep, så man kan bli en roligare och gladare person? Rosenroten kanske kan hjälpa mig med det med?

Istället för att träna, gick Carro och jag en lång runda i Vellinge. Så jag rörde i alla fall på mig. Min sambo har blivit så duktig och gått ner 3,5 kg på 2 veckor, med hjälp av VV, så nu ska jag också lägga in en extra växel, och bli smal.


Så liten...

Innan Robyn frissan, och innan de tjocka kinderna, var jag super blond och även då blåögd. Då var jag söt. Och med tanke på de andra bilder ni fått se av mig i ung ålder, bjuder jag härmed på en bild på mig som en sockersöt liten flicka!

Jag gillar ROSA !!

 

" Sansa dig kvinna"

När jag bodde hemma och var yngre hatade jag, ja det är ett starkt ord, men jag minns jag stod och skrek på mamma och sa att jag hatade henne för jag var tvungen att tömma diskmaskinen. Jag avskydde när jag skulle hjälpa till och laga mat eller städa på mitt rum. Absolut fanns där ljusa dagar då jag städade hela huset, jag och min bror, för göra mamma och pappa glada när de kom hem. Men att städa sitt eget rum var pest! Vissa veckor gömde jag kläder bakom dörren, eller på soffan under en filt. Gömde och gömde, det slutade med att högen på soffan trilla omkull, och att dörren knappt gick att öppna till mitt rum. Jag var en skit gris kan man säga. Men idag är jag precis tvärtemot. Jag fixar och donar, och sitter typ aldrig stilla. Jag vill ha rent och snyggt kring mig och är väldigt pedant. Men idag, och igår kände jag liksom, jag pallar inte. Så idag har jag bestämt mig för att låta allt vara. Att bara vara. För det är inte fel att göra det. Jag har titta in i torktummlaren, men jag rörde inte det. Jag har sneglat på tvättstället, men jag har inte rört ett klädesplagg. Jag har heller inte lagat mat, utan jag har bara suttit. Så ikväll är det Fredde som får fixa och dona. Och jag ska bara vara, bara ta det lugnt.

 

Vitaminer i flytande form och piller form. Här testar vi allt !! Pigg hoppas jag på att bli !!

Hur gammal kan jag varit här?

Jag fick i fall för mig att sy en väska på slöjden. Prickig med turkosa band. Denna väska fick bli min partner in crime, då vi skulle utomlands. Vi fick alltid packa vårt eget handbagage. Yeah liksom. Sedan behövde jag en keps, då vi skulle på semester. Och tyckte att vinröd keps med Mighty Ducks på var så cool. Hmm, ja! Slängde på mig ett par tights, blommiga sådana, och matcha detta med vita tubsockor, och svarta högklackade skor. Upp till valde jag en grön tröja, och tänkte värma upp mig med en jeans skjorta på det. Detta resulterade i det här;

Robyn frisyr !! Inte ok med självfall..

 

Snygg man var !! Denna bjuder jag på! Hoppas jag fått en och annan att skratta idag! Godnatt !!

Måndag 110328

Tjollahopp !! Helgen har sprungti förbi i rasande fart, men jag har hunnit med en del.
I fredags gick jag 30 min tidigare, för TantRöd gjorde mitt liv till ett helvete just den dagen. Hem, Rasmus kom, vi körde och handlade till lördagen. Vi åt, Rasmus åt lite godis, sedan somnade han. Jag gjorde citron glass, och sedan somnade även jag i soffan. 03,30 kommer min sambo hem, och då flyttade vi alla tre upp i sängen. Då kunde givetvis jag inte somna, då två killar låg och snarka bredvid mig. Yeah! Klockan ringde 7:30, dax att få på lillebror träningskläder och ge honom mat. Fotbollsträning, en tur på Systemet och ett besök på Willys. Lämna av Rasmus hemma hos Fredde, de åt lunch. Jag körde mot Ikea och Plantagen. Många som skulle göra vid sina trädgårdar, shit vad där var folk på Plantagen.  Hem, städade som en tok, lagade mat som en tok. Gjorde mig i ordning. Gästerna kom! Puh! En helt fantastisk kväll, alla var på toppen humör, och Fredde fick mycket fint. Birgit flög tyvärr ner på golvet, då en stol braka samman. Skit stolar. Så nu åker alla på tippen. Jag är bara väldigt glad att hon inte skadade sig! Kom i säng rätt sent, och vaknade även rätt sent. + 1 timma på det, och klockan blev visst 13,30 innan vi ens hade ätit frukost. Det kändes sådär...

Igår njöt vi av solen. Jag hängde tvätt ute på en av Fredriks presenter, dvs torkvindan. Doftar ljuvligt. Vi grillade på grillen, även den en av Fredriks presenter. Jag plantera påskliljor och Fredrik la sten, och fixade gräsmattan. På kvällen kom Fredriks föräldrar, och vi avslutade kvällen med min hemmagjorda citronglass. Mums! ;)

 

Tant Röd, stick ditt #¤#%"¤"¤

Gaaaaaaaa!! Lika glad och positiv som vanligt är jag. Eller är jag inte alls det. För jag typ ljuger. Ja kanske skulle lura kroppen, le och låtsas må så himla bra. Vi gör ett försök. Jag ska le, tills jag går hem. så ska vi se om min kropp går på det!! Det gör vi!

*SMILE*

Imorse var vi trötta allihopa. Lillebror fick jag mer eller mindre dra ur sängen, men sedan smaska han i sig 3 !! tallrikar med yogurt och musli. Sedan duscha jag, han duscha, Fredrik duscha. Fredrik körde till jobb. Vi andra två gjorde oss klara. Rasmus spela lite spel, jag vek tvätt, tömde kattlådan. Gav Saga nytt vatten. Plocka undan efter Fredrik. Ja imorse hann vi en del innan lämning på fritids.

Ikväll är det mysfredag med lillebror, då Fredde ska ut och äta med laget. Imorgon är det upp tidigt för fotbollsträning, handling av mat, och handling av ljus. Sedan är det middag på kvällen med hela tjocka släkten typ. Och på söndag, hoppas vi att vi kan grilla, och kanske måla i vår hall.

Trevlig helg!!

Hälsokontroll

Tjolahopp! Idag mår jag inte alls bra faktiskt. Känner mig riktigt hängig, och känner att gråten är nära. Vet inte riktigt varför, och jag kan liksom inte sätta fingret på vad det kan vara. Kan kanske att ha och göra med TantRöd. Det kan det ju i och för sig ha! Igår var jag på hälsokontrollen, och hör och häpna, jag har växt 3 cm. Så nu har är jag 1,60 hög/lång! Wiiiiii!! Nästan som man skulle fira. Alla andra värde var också bra. Men när de säger; Oh du har så himla bra blodtryck 100/60, så är jag ett frågetecken. Jasså, och det anses som bra?! Kanon.

På kvällen hämta jag min fina underbara katt. Som jag har saknat mitt lilla liv. Hon var dock skeptiskt till trappen, men efter en stund for hon upp och ner precis som vanligt. Hon höll sig på ovanvåningen större delen av kvällen.
Rasmus kom strax efter 18, och vi åt och spela spel. Och han la sig runt 20,30. Men han skulle ju inte sova. Inte när man var hos stora syster. Så vi alla tre fick lägga oss där uppe, och han bara låg och snackade hela tiden. Lilla vännen. Men han somnade till slut. Så inatt jag har haft min katt kloss intill mig, och Rasmus ben över mig. MysigT! Men han vakna innan klockan ringde, jag fixade frukost, och lämna han på fritids.

Sitter och googlar efterrätt till Lördag. Några tips?

Igår blev det milt sagt ROSA

Hipp Hipp Hurra !!

Idag fyller mitt hjärta år!! Det blev frulle på sängen, och ikväll händer det grejor! Han vet inte vad som komma skall, och det tänker jag inte avslöja här!! Inte nu i alla fall, då blir det ingen överraskning.
Men mysigt ska vi ha det!

Jag älskar dig!!



Det är ju nästan så man skäms..

Det var tur vi inte skickade efter en sådan där snubbe som kollar tvättmaskiner, utan försökte lösa det själva. Och mycket riktigt, 5 st fina hårklämmor satt fast. Jippi liksom. Det är inte så man kan skylla på Fredde, utan det är jag. Jag och mina klämmor som gjorde att maskinen flippa ut och hacka, och hängde sig. Jag som anstränger mig och har BH påsar, för att bågarna kan få fötter och vandra iväg och förstöra maskinen. Men tjii fick jag. Nu var det klämmor. Små fina hårklämmor, som gömmer sig fint i nästintill alla mina byxor. Jag är i och för sig glad att vi slapp köpa ny maskin. det är jag! :)

Måndag

Det blev som planerat skridsko åkning på Kockums med Fam.Sandell/Henriksson, och därefter hälsa vi på vår katt. Som jag har saknar henne. Men snart får hon komma hem. Ska även bli skönt när trappen är klar.
På kvällen mös vi med köttfärspaj, och några filmer. Söndag sov vi länge, jag putsade fönsterna, svärmor och svärfar var över på kaffe och en promenad. Lillebror kom förbi, vi käkade lunch. Sedan fixa jag gungstolen, så nu är den äntligen klar. Ja det har hänt en del i helgen. + Att vår tvättmaskin har slutat fungera. Så jävla tråkigt rent ut sagt. Den är nästan helt ny, inte ens 1 år gammal. Så nu ska jag, med råd av försäljaren, försöka nollställa den ikväll, och sedan får vi se vad som händer och fötter. Wish me luck!!

Fredag 110318

Det är fredag, och inom kort får jag fira helg. Ikväll vankas det kalas för min kusin som fyller 18 år. Imorgon ska vi åka skrillor, och hälsa på vår katt har jag bestämt. Sedan har jag även bestämt att Fredde ska sätta upp nytt gips, och sedan har jag även bestämt att vi ska kolla film och mysa. För denna kropp orkar inte göra nått ansträngande. Om det är nått så när varmt på söndagen ska vi försöka oss på att städa i vårt förråd. Det har jag också bestämt. Sedan får vi se hur Fredde ställer sig till mina planer. Han kanske har andra tankar för oss.
Trevlig helg!!

Oh my good, Im in love, and I cant get enough... oh la la, oh la la

När jag var hos frissan i lördags, och hon skulle göra vid sig, för att gå på kalas, under tiden jag satt med färg i håret, tål att nämnas, jag var där efter stängning. Så gav hon mig ett tips. ELF Cosmetics. En sida på nätet som säljer smink. Behöver jag ens säga att jag är lyrisk. Vilken fantastisk sida. Vill trycka hem massor massor. Kanske något som kan dölja svarta ringar under ögonen?

Telefonsamtal

När jag och min bror var mindre, och hade lov, fick vi ofta besök av mammas faster och farbror. Jag minns det som det var igår, när det var 1 April, och vi ringde pappa på jobb, och sa där stod en älg i trädgården, och som vi fnissade där i hallen, under trappan. Jag minns även då vi hade gymnastik uppvisning för Birgit, då Bertil fick agera gymnastikbock. Han fick ligga på kuddar, som vi hade lagt på en målarbock. Vi hoppade och hoppade, och hade så roligt. Bertil har även fått dra oss upp för stora backen när det var vinter, och fast det inte var snö på gångbanan, mer eller mindre tvingade vi honom att dra oss hem på asfalten. Pulkan mådde inte så bra efter detta. Varje gång de kom, sprang vi ner i gatan, vi bodde längst upp, men vi sprang ner och mötte upp dem, så åkte vi med dem sista biten. Eller alla jular, då Bertil har klätt ut sig till Jultomte, och liknat fan själv, för ingen snygg tomte var det, och som vi skrämde Marcus. Eller alla de ggr vi var på Vikinga byn i Trelleborg. Eller den gången jag fick Snuffis av dem. ( min kanin ) Alla brev jag och Birgit har skrivit till varandra, och alla korsord vi har löst tillsammans i deras mysiga lilla rum, med röd fåtölj.

Dessa två människor är så fantastiska, och har betytt och betyder så otroligt mycket för mig. Så ibland försöker jag ringa och höra hur det är med dem. Ibland var idag, och jag pratade en lång stund med Birgit.  Det är glädje för mig!

För info : Oljefärg luktar mer än vad som sas till mig..

Projekt: "trappa gå från ful ek till vit" är i full gång. Parkett sliparen var där i Tisdags, den grundmålades igår. Med oljefärg. Målaren sa: Det kommer lukta lite, men inte så farligt. Han må vara härdad, men jag tyckte lukten flög på mig när jag kom hem. Jisses. Hann vara hemma i ca 30 minuter, innan både huvudvärk och illamåendet infann sig. Stack iväg och tränade, och väl hemma igen hade min sambo både lagat mat och tvättat en maskin tvätt, så lukten hade gett med sig lite. Eller kanske dolts av andra goda dofter. Sov med dörren stängd inatt, men har inte sovit bra alls. Har stora påsar under ögonen, och det ser ut som jag fått en redig dänga under höger öga. Men trappern börjar bli fin, saknar min katt dock, men hade inte heller velat ha vita tassar i hela huset direkt. Så förhoppningsvis blir den klar innan helgen, och Saga får komma hem igen. Ikväll kommer lillebror till stora syster.

 Hmm, trött?!

 Redan stor skillnad...

Ska man baka ikväll....

Inspiration : Shirley!

Jag börja gilla Shirley, när jag hörde hennes låt "Min kärlek". Men jag har blivit nått år äldre, och låten klingar inte lika bra i mina öron längre. Men så såg jag henne på Melodifestivalen i år, och gilla låten. Något som jag ännu mer gilla var hennes hår. Så hima fint och RÖTT! Brukar inte vara en fegis, men så rött tror jag aldrig mitt hår kommer bli. Men när jag var hos frissan i lördags, så blev jag röd. Inte så röd. Men röd! Och ingen är mer nöjd än jag.
Jag har gått fråna askvit till lätt Shirley Röd på ett halv år. Tror det kommer dämpas efter hand som jag duschar det, men jag trivs.

Veckan börjar lida mot helg

Veckan har varit precis som planerat. Jag har tränat, och jag har bowlat. Träningen i måndags gick sådär. Kan ju säga att jag inte alls kände för det, men å andra sidan det gör jag aldrig. Tur man har Carro som släpar en dit. Är kanske en aning sur och vresig mot henne, men hon är bra, hon skiter i det, och får dit mig. Dock kämpa jag nog inte på så bra i Måndags, men jag träna, och det är huvudsaken.
Bowlingen gick sådär, bättre än väntat faktiskt. Fick in 1 strike, och en massa spärrar, maten var ok, och jag var hemma rätt så tidigt. Drack CocaCola, och mådde bra i Onsdags morse.
Igår var det tuffare träning, eller så tog jag i mer. Kul pass igår. Har himla ont i rumpan, men jag tror det är efter bowlingen. Jag fick också väldigt ont i ryggen när jag skulle träna mage igår på träningen, så tränare sa till mig att kolla upp det. Yeah. Som jag inte har nog med problem. Tror jag försöker nonchalera det. Men man borde nog ändå kolla upp det. Men det tar vi en annan dag. Idag är det Torsdag, och idag ska vi hem till Carro på TjejMiddag. Ska bli väldigt mysigt! Och jag har nära hem.

Förresten, titta vad fin tapet jag såg att Rusta har fått in;



Vi har ju fått lite garderober, som blev repade under transporten, som jag tänkte klä med tapet. Eller jag ska snällt be någon att göra det. Tror det blir jätte bra tillsammans med de kuddar jag köpte, eller min kollega köpte på Ullared. Sedan en bäddsoffa i det rummet, så får det stå så tills vi får tillökning. Mm, det blir bra. Jag kan se det framför mig, kan ni?

HM - Vill ha!!


Flor

När mina föräldrar gifte sig hade min mamma hatt. En söt liten vit hatt med flor. Ja flor. Idag har jag lärt mig ett nytt ord. Flor. Det är vad jag trodde kallades slöja, men det kallas flor. När jag gifter mig vill jag ha ett hårspänne med flor. Vitt flor, som ligger fint på mitt ansikte. Flor som Fredde kan lyfta bort, när han ska säga ja till mig, när han ska kyssa sin äkta maka, mig.

 bild: google

Jag hade solglasögon imorse!

Mysigt var det att köra till jobb idag. Solen sken, och jag använda mina solbrillor. Härligt
I helgen har det varit fullt ös. Varit i Limhamns ishall hela helgen, för att hjälpa till under Öhmans Cup, som min lillebrors lag höll i. Förrutom de tidiga morgnarna, klockan ringde 04:40 både Lördag och Söndag, var det en mysig helg. Lillebrors lag kom 2:a, och jag fick se han göra mål. Jag har även hunnit med att fira pappas fru, och hennes son, och varit på mysig fika hemma hos Louise. Somnade kl 19:00 igår kväll, fast jag hade valt film. Somnade efter typ 10 min, Fredde väckte mig för att säga; Vad kul du valde film, varpå jag svara yrvaket, du får lov att byta, för att i den meningen lägga huvudet på kudden och somna om. Jag är trotts många timmars sömn igår, väldigt väldigt trött, och längtar så efter en sovmorgon. I veckan händer det mycket:

Måndag: Träning
Tisdag: Bowling med Jobb
Onsdag: Träning
Torsdag: Tjejmiddag hos Carro
Fredag: MYS
Lördag: SOVMORGON! Frissan 
Söndag: SOVMORGON!

Vad händer hos Er?

Mer Nostalgi

Jag surfa in på Aftonbladet nu på lunchen, och stötte på en artikel, om Skilda Världar. Minns Ni den serien?

Jag kunde inte läsa hela arikeln, då man var tvungen att betala för det, de har ju vissa artiklar som inte alla får läsa. vilket jag grämer mig rätt ofta på. I alla fall. Skilda Världar. Minns Ni den serien? Jag följde den slaviskt.

Lika så Rederiet, dock när jag var yngre.
De visa det på Torsdagar. Och melodin sitter kvar. Hör ni den?


 Tre Kronor med Reine och Mimmi. Och sedan kom jag även att tänka på BeverlyHills 90210.

 




Nu njuter jag av serier som DesperateHouseWifes, Greys Anatomy, CSI i alla dess former. The mentalist. Halv åtta hos mig. Känner att detta låter som jag enbart glor på tvn. Men vissa serier måste man bara se!

Nostalgi

Häromdagen hade jag ett roligt samtal med min kollega. Vi kom till att prata om våra kläder och hur vi såg ut förr, varpå jag då minns min Robyn frisyr. Min idol var Robyn. Jag klippte av mitt hår, och tyckte jag blev skit cool. Jag kom hem till pappa, och jag minns det så väl, att jag var så himla glad, och tyckte jag blev så fin, och skulle visa pappa, som satt på toa, jag drog upp dörren, och sa pappa; " Titta". Och det som kom ur hans mun var: NÄÄÄ vad har du gjort?! Helt förkrossad blev jag. Pappa minns än idag denna gång, och grämer sig var gång det kommer på tal. Nu diksuterar vi ju inte denna händelse speciellt ofta, men det har hänt, och pappa skäms nått väldigt över det. Ja Robyn frisyr. Och jag tyckte jag var så fin. Jisses. Jag såg förjävlig ut. Hade typ baby hullet kvar om kinderna, och usch jag var inte alls fin. Vi kom även till att prata om de jazzbyxor man använde, som man även hade en kjol över, och att man sprättade upp sina jeans nere vid anklarna, sydde i annat tyg, och fick vad vi tyckte, skit häftiga byxor. Jisses som har sett ut! Buffalo skor var också en av mina favoriter.
Jag ska se om jag kan plocka fram några foto...

Välkommen Mars

Och om 24 dagar är det lön igen! Yeah! Men fram tills dess har vi mycket att se fram emot. Lojse hinner fylla år, och bjuder på brunch, vi ska ha hockey cup i Limhamn, Min kusin fyller år, och bjuder på kalas, min älskling fyller år, och vi ska hålla i kalas. Mitt emellan allt det här, så ska vi hinna träna, vi ska hinna ta hand om varandra. Kanske hälsar jag på Morfar nån dag, om han inte ha fullt upp med sina körer och kompisar. Ja Välkommen Mars, du får lov att bjuda på solsken och plusgrader!

Är inte denna helt fantastisk?

 bild: google

RSS 2.0