Gammelfarmor

Om min farmor hade fått bestämma, hade vi varit hos dem varje dag. Det går inte riktigt. Men igår var vi hemma hos henne. Och min farfar. Vi eller jag hjälpte henne tvätta deras soffa med ånga. Inte jätte bra resultat.

Imorse öva vi på att krypa, men Vilgot tycker det är roligare att putta sig bakåt. Mindre kul när man puttar in sig under pallen.

Vi har även hunnit med babysim och lunch hos våra vänner.

Tandläkaren och doktorn!

Imorse gick vi upp redan 07:00. Vilgot var pigg, och jag duscha mig pigg. Ringde BVC, och fick tid kl 14:00.
Innan dess var vi hos Vilgots farmor och farfar. Jag skulle till tandläkaren och laga en gammal fyllning. Vilgot hade skött sig exemplariskt, han bara sov.
Vi stanna på lite lunch, och sedan fick jag väcka Vilgot när vi skulle till doktorn.
Att ha hosta i 9 veckor i rad är inte ok, så vi fick lite astma medicin, som ska hjälpa han, speciellt om natten. De trodde det var en förkylning på förkylningen. Så hoppas detta hjälper honom. Lungorna lät ok, så det känns bra. Och vi fick ok att simma.

Nu har jag duschat av honom, gett honom gröt, borstat tänderna, han hjälper så gärna till med det, han borstar ner i halsen. Sedan läste vi saga, och nu sover han gott. Jag ska äta middag, och ta en tidig kväll!

Tjo!

Baskilusker!

Vet inte ens om det finns ett ord som heter så, baskilusker. Men det verkar som det flödar av dem här hemma hos oss. Svärmor säger jag är pedant, o h jag håller med. Men det spelar ingen roll hur mycket jag städar, så försvinner inte denna hemska förkylning!!!
Jag har spritat alla leksaker, gåstol och hans stol. Tvättat snutten, kokat nappar och flaskor! Städat varenda liten vrå. Han får vitlök i maten. Inget biter på denna skit. Så nu börjar jag undra, katten?! Imorgon är det jag som ringer till BVC, och jag ger mig inte!

I alla fall, så är det 27/1 idag. Alltså 7 månader sedan vår lilla lilla bebis föddes. Vår lilla klump Ville!
Match dag idag. Pappa grädde ska snart bege sig. Ville och jag ska hänga!

Vilgot Eskil Palm

Bättre sent än aldrig, eller hur?
15 September döpte vi vårt underverk i Håslövs kyrka, och bjöd på lunch i lokalen på vårt område.

Mina brödrar valde vi till hans faddrar, och jisses vad Vilgot fick grejor! Tack!

.

Jag och blogg.se appen är inte alls överens, och jag som aldrig orkar öppna datorn. Då blir det lite dåligt med uppdatering!

Veckan har varit väldigt lugn, vi mår inte riktigt bra ännu. :-(
Men imorgon ska jag träna, så får hoppas jag vaknar pigg och fräsch imorgon.
Pigg är jag inte idag. Vilgot tyckte vi skulle vara uppe mellan 00:39-03:31.
Jag grät, jag bara titta på honom, jag vagga honom, jag sjöng varenda barn visa jag kunde. Jag bytte blöja, jag gav han välling, nässpray, tog av han pyjamasen, han fick Alvedon. Helt slut var jag. Och han med. Men sova skulle vi inte.



Mamma-lunch!

Trotts alla våra bassilusker, ville Caroline och Signe träffa oss. Så det blev lite senare lunch hemma hos dem, massa lek med Signe. Vilgot vägra sova, men då kanske han sover länge imorgon bitti.
Signe var så duktig med Vilgot. Hon gav honom blåbär och piggelin ( som han givetvis inte åt), hjälpte honom med leksakerna, gav honom dricka och la overallen rätt när vi skulle gå! Sötnöt!

På rätt håll!

Igår kväll sa jag, imorgon när vi vaknar då är vi friska. Helt friska är att ta i, men Vilgot har inget gojs i ögonen, bara lite snorig, och väldigt glad. Hostan får vi nog stå ut med ett tag till. Jag själv, ja jag har knappt nån röst, men kroppen känns ok.
Så, härliga tisdag helt enkelt!!!

Sängstomme!!

Jag blev väldigt trött på vår sängstomme. Den var svart och samla damm. Eller det gör väl alla möbler, men man såg dammet hela tiden. Fredrik sa att då fick jag sälja den. Sagt och gjort. Så fick vi ligga på madrasserna på golvet nån månad eller så. Fick massor av presentkort på Ikea i julklapp, så nu ligger vi som prinsessan på ärten. Den är hög och stor, men väldigt fin. Jag som inte är så lång har lite problem att ta mig upp, men det blev ändå kanon.
Nu ska vi bara få upp en tapet, och sätta handtag på garderoberna. Bott här i mer än 2 år, och där är ständigt saker att göra. ;-)

Vi tar det lugnt!

Både jag och Vilgot är inte jätte friska och snorar mest. Och det skulle inte förvåna mig om Vilgot har ögoninflammation med. Ja, bara massa gnäll. Det slutar vi upp med.

Jag går runt i pyjamas fortfarande, men jag har fått på den lille kläder. Mannen i huset är iväg på match, och just nu hänger vi på Vilgots rum. Jag läser böcker, han tuggar på dem.

Städat och tvättat har jag också hunnit med.

Jag tror vi tar det lugnt hela dagen faktiskt!! Kryar på oss helt enkelt!!

Mysiga lördag!

Vakna med taggtråd i halsen, och har frusit hela natten. Kände mig riktigt kass, så träningen blev snabbt inställd.
Men efter en kopp te med honung och 2 panodil kom jag iväg till frissan.
Lite toppar, och lite slingor på det, sedan kom svärmor och svärfar. Kaffe och kaka, sedan flytta vi runt lampor. Kristallkronan hamna i sovrummet, och en vit ovanför matsalsbordet.
Ikväll har vi ätit ute med mammas faster och farbror. Mysig lördag helt enkelt.

MaryKay!!

Mamma är fristående MaryKay konsult.
Jag och Caroline har pratat om det förr och igår kväll hade mamma med sig alla krämer och dylikt och hade en ganska lugn kväll med choklad och kaffe.
Hoppas och tror Caroline och Cecilia gillar produkterna lika mycket som jag!!

Är ni också intresserade, ring min mamma, 072-246 64 11 !!

Förkyld igen!

Skit också!!! Fick hoppa babysim och lunch dejt idag. Vilgot är förkyld, igen.
Ibland känner jag bara, jag ska sitta inomhus, gå ut på promenader och absolut inte träffa varken barn eller vuxna. Jag orkar inte med dessa förkylningar. Han har varit kry i typ en vecka, sedan slår det på igen.
Nu vill han absolut inte äta heller. Vet inte om det var för där var bitar i maten, eller han helt enkelt inte ville. Han är inte kräsen annars. Näsfridan går varm, och han hatar den.

Fick städat hela huset i alla fall. Och ikväll kom Caroline och hennes Cecilia och mamma hade lite hudvård och make-up kurs. De blev så fina. Persiko fina. Och Cecilia blev tuff i sitt hor-röda läppstift. Jag fick skrattat, och Fredde hade pappa-son tid!!

Mitt i veckan

Lillebror har studiedag och har precis kommit hit. Rasmus är en av Vilgots stora favoriter. Sken upp som en sol, och skulle visa allt man kan.
Ville är åter igen förkyld, jag spyr snart på snö, och kyla. Kan det inte vara sol och värme, och förhoppningsvis slippa dessa bassilusker!!!?

Fick rapport från sambon att reparation av bromsklossarna inte gick på en hel förmögenhet, vilket var skönt!

Nu ska vi starta dagen!

Härligt att kompisar bor i samma gata!!

Trotts massa snö, kom knappt utanför dörren, gick vi bort till våra kompisar. Skönt att ha dem så nära, och i samma ålder. Så nu hänger vi här en stund, och ikväll ska jag träna.

Heja Jollyroom, ny stol - check på den!

Det går undan. Imponerad. Beställde i söndags kväll runt 23 tiden. Idag kom den. Kanon!!

Tidig morgon med massa snö

Vilgot valde att ta morgon kl 05. Då efter några turer med stoppa-in-nappen.
Tänkte stackaren är nog hungrig, så Fredde gjorde välling. Sedan var Vilgot jätte pigg. Har försökt sova trotts baby-snack.
Dagens lunch dejt fick ställas in för det snöar, och vår Volvo är inte att lita på. Nått konstigt med bromsarna. Så en hemma dag blir det idag. Har redan passat på att ringa två samtal, så imorgon ska Volvon repareras.

Nej, det blir nog vila middag med Vilgot, om han nu är trött.

Goboken

Alla med barn, har med all säkerhet blivit nerringd av Goboken. Så fort man såg ett 046- nummer så lät man bli att svara. Men så en dag svara jag, och blev väl mer eller mindre övertalad.
Har fått hem några paket redan, och det är faktiskt bra grejer. Även om Vilgot har leksaker till halva Vellinge redan.

Det första paketet innehöll bl.a. Barnens första ord- bok. Jag försöker vara tydlig och artikulerar som bara den, men Vilgot bara tittar på mig och undrar vad jag sysslar med. Eller så biter han i den.
Ja, precis som i alla leksaker.

Godmorgon!!

Måndag. Denna vecka har vi massor med trevligt inbokat. Idag ska vi iväg på en liten tur till Landskrona, till mormors jobb. Men innan dess ligger vi och ålar oss på golvet.

Inte nog med babysim..

Utan vi intar även vanningen för lite bad och mys. Vilgot tycker det är mysigt och roligt att bada. Nu sprattlar han med benen och skrattar. Dyker gör vi med, och så länge vi håller munnen stängd så går det fin fint! Visst har vi fått en och annan kallsup men det går över fort, bara jag, mamma, är pedagogisk och pratar med väldigt ljus och fin röst och berättar så duktig han är!!
Till skillnad från de flesta andra barn, som blir trötta efter badet, var mitt barn vaket i 7 timmar i sträck, och somna för kvällen 19:30.

Med hopp om bättre sömn

Fick Vilgot flytta in i eget rum. Efter nyår, och 4 dagar med feber, var vi åter på ruta ett. Inga rutiner alls, och en bebis som inte ville somna om kvällarna, vakna och skrek massor på natten, trotts torr blöja och mat.
Så vi flytta in honom i eget rum, och jag är överraskad att det skulle gå så smidigt. Kanske jag får igen...
Men han sover relativt ok. Han skriker inte i panik, han somnar efter 5 min, och jag sover mycket bättre. Våra rum ligger otroligt nära varandra, så det känns ok.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2208805/images/2013/pic_50f04949ddf2b315e92e71c1.jpg" class="image">

Alla säger det

och så även jag! Tiden går fort. Alldeles för fort. De tre första månaderna försvann. Sedan blev han fyra, och vi började så smått introducera mat, ( trotts BVC tyckte jag skulle helamma tills han var 6 mån) Ammning är han inte ett dugg intresserad av, och med 4!! tänder, så bits han bara. Av ren bekvämlighet, får han ibland bröstet på nätterna, men nu väldigt sällan.
Det här med mat? Hur vet jag att han är nöjd? Inte en aning. Vill inte ge för mycket, och inte för lite.
Feber har vi också hunnit med, besök på akuten, och förkylning med envis hosta. 6 månader är han redan lilla killen. Eller ska vi säga stora killen? Inte lång direkt, men han har ju att brås på. Med mina 1,57 kan jag inte räkna med en lång avkomma. 8225 gram och 65 cm lång.
Fredag idag, härligt med helg. Fast alla dagar känns väl mer eller mindre som helg, men vi får njuta av pappa Gräddes närvaro. I alla fall de timmar han inte lirar hockey.
RSS 2.0