Stor kille!

Förlåt mig nu Sofia B, men när deras lilla tjej fick stor säng strax efter 14-15 månader, tyckte jag det var lite tidigt. Men det är upp till var och en, och jag säger inte deras sätt är dåligt.
I alla fall, när lillasyster kommer, håll tummarna allt går bra, tyckte jag det var onödigt med en till spjälsäng. Så vi tänkte, hur fel kan det vara? Vi låter han testa. Och Ikeas spjälsäng är ju så bra att man kan ta bort en sida. Jag köpte en extra stöd-bräda, och ikväll somna han lika bra som vanligt. Jag är orolig han ska göra hyss, gå upp innan vi hör och bita i sönder grejor haha. Än värre om han trillar av sängen. Men vi får se hur det går. Men oj vad stor han känns helt plötsligt!! Det lovar jag Er. När Vilgot blir storebror så ska jag försöka bara vara med honom vissa dagar. Lämna bort lillasyster, om det så bara är en timme. För att vår kille ska få samma kärlek, fast han blev storebror vid 19 månaders ålder!

Gekås!

För några månader sedan pratade vi om semester och vad vi skulle göra då.
Fredrik tyckte då vi skulle ta en tur till Ullared. Jag var i total chock! Han har varit där 1 ggn förut med mig, och då stod vi i kö i 3 timmar för att komma in.
Men i alla fall, jag var inte svår.
Så bi hyrde en stuga. Körde igår strax efter Vilgot hade ätit lunch, så sov han i bilen upp. Kanon! Vi fick inte vår stuga förrän 15, så vi körde mot varuhuset.
Ja, Vilgot tyckte inte det var jätte kul hela tiden, men det fick ta sin tid. Vi brände ändå några tusen lappar. Men besviken på deras barnavdelning. Inget i Vilgot storlek typ. Våga mig på att köpa nån söt, rosa body. Men då UL inte gav 100% tjej, så är jag lite tramsig.
Stugan var mysig, Vilgot sov med mig i bäddsoffan, och det var sådär. Han ligger allt annat än still. Vår plutt!

Tog en vända på varuhuset idag med, innan avfärd hemåt. Imorgon ska Vilgot på återbesök för sin infektions astma och på onsdag tandläkaren!

Spännande!!

Vilgot ska bli storebror. 15 januari beräknas lilla syster komma!
Vi är jätte glada, mer nojjiga än förra gången av nån anledning... Men spännande!!

Monday, monday, what a day!

Vaknade på fel sida imorse kände jag. Väldigt trött och väldigt irriterad. När jag kommer innanför dörrarna ringer Fredde, då hade Vilgot trillat. Nu när han går har blivit så tuff och ska klättra överallt, så då blir det väl bulor och blåmärke.

Sedan har dagen mest gått i ett litet moln av irritation.
Inte är det bättre nu, när Vilgot och Fredde inte är hemma, och kommer inte förrän senare. Njuter gör jag inte idag, jag vill inte vara ensam.

Plötsligt händer det!

Vilgot tog sina första steg när han var 11 månader, men sedan har det varit bättre att krypa. Det går fortare så. Men igår kväll så bara lossna det. Han släpper och går på tur. Vår älskade unge. Så himla klyschigt ,men både jag och Fredde blev glada till tårar.

Frågan är om det inte är de nya, snabba skorna jag köpte till honom inför dagis start! Mycket man behöver nu till dagis. Ni experter, vad ska man ha och inte?

Öroninflammation

Igår ville inte Vilgot sova. Vi som är så bortskämda med ett "lätt" barn.
För 2 veckor sedan hade han över 40 graders feber, åt inte och var bara kass och gnällig. Det slutade med akuten som resulterade i öroninflammation och penicillin. Tyvärr får han utslag över hela kroppen och vi får avbryta kuren.
Sedan dess har han mått bra.
Men igår så skulle han absolut inte sova. Från och till i 2,5 timme igår kväll, sprang jag och Fredde in till honom. När jag la mig på golvet bredvid, somna han. Bara det inte är öronen igen, för han tar sig om dem.
Idag är det fredag, och jag ska äta min havregrynsgröt sedan bege mig till jobb. Snart så, snart har jag semester. Om en vecka ungefär.

Jaha!

Då var vi där igen. Längesen man blogga. För jag vet i vanlig ordning inte vad jag skriva om, och varför tro att folk bryr sig om mitt liv, egentligen.
Men det är kul att titta tillbaka.
Jag har snart jobbat i 3 månader, och det flyter på bra. Minnet är fortfarande kass. Saknar mina killar hemma, men snart är det dags för dagis, vilket jag hoppas kommer gå bra.

Jobbar denna vecka, och nästa. Sedan har vi en hel vecka ihopa, sedan är dags för dagis.

Igår var vi på Leos lekland. Var lite orolig att Vilgot skulle vara för liten, men han gilla det. Får göras om!!

RSS 2.0