Kalas!!

För snart 3 år sedan föddes Eric Alexander Palm. 29 April 2010. Och Julia föddes för 1 år sedan. 4 Maj 2012.
Idag firade vi dem båda på ett kalas i kolonin. Solen sken, och det var en härlig dag. Vi for hemifrån redan kl 10, gjorde Emporia, och var i tid till kalaset kl 13. När vi kom hem strax efter 19, planera vi odling och möbler i vår trädgård. Underbar dag med massor av frisk luft, och alldeles för mycket mat!!

Dagen till ära blev även Vilgot 10 månader!! Busiga, vilda, underbara, tokiga unge!! Vi älskar dig!!

10 månader

Imorgon blir Lillkorven 10 månader. Men vi var som sagt på BVC i tisdags.
Han väger nu 9650 gram och var 72 cm lång. Han kunde slå två klossar ihopa, han kan klappa och han kan vinka. Men han kan inte ställa sig mot saker.

Vid 6 månader ska de kunna rulla runt och vid 8 månader är det något annat. Jag har fått svara nej varje gång. Men det är ju inget att hänga läpp över. Han utvecklas i sin takt. Han har 8 tänder, fullt upp med det ju!

MEN, senare på kvällen i tisdags reser han sig mot lådan i köket. Och nu går det utav bara farten. Älskade unge. Du har bulor i hela huvudet, du kastar dig handlöst, och jag funderar på ha dig i koppel, haha!! Nä, men man får jaga och vakta, och jag tycker det är skit kul att bara på nån dag förstår han!!


Idag började jag jobba!

I alla fall i drömmen. Oj vad det kändes verkligt. Och det tog emot kan jag säga. Så konstigt det kändes att gå upp, och åka till jobb, och inte vara med Vilgot hela dagarna.
Jag ser fram emot att börja jobba, men det verkar ju som kroppen inte är lika positivt inställd.

Bilen är på service, så vi får se vad denna dag har att ge. Kanske ge oss på kollektiv trafik!

Vilgot är aldrig still, så det får bli en bild i farten!

Tydligen läser min bror!

Fick höra av min bror att jag lika bra kunde lägga ner min blogg, då jag ändå aldrig uppdatera. Jasså, läser du svara jag då. Men han har ju delvis rätt.
Jag har inte känt för det helt enkelt. Dagarna går i ett, och väldigt snart börjar jag jobba igen. Och pappan i familjen tar över marktjänsten.

Igår var vi på BVC, 10 månaders kontroll, och han fick godkänt. Känns skönt!!
Lilleman har tyvärr fått astma, men det kan växa bort, och han får medicin som han blir bättre av. Vi har även testat honom för katt allergi, men har ännu inte fått provsvaren.

Annars går det undan här hemma, full fart hela dagen. Min träning den går också ok. Försöker äta relativt bra, men försöker ändå njuta. Jag orkar inte med någon diet. Kanske talar emot mig själv en aning, men vi äter VV recept, men räknar inte points slaviskt.

Nej, nu ska jag jaga ikapp min son!

Det som inte fick hända, hände!

Det är lätt hänt, och det har säkert hänt i flera familjer. Idag tog Vilgot ett dyk ner från vår säng. Vår jätte höga säng, som jag med näppe kommer upp i på kvällen. Blodet det forsa, ja det gjorde det verkligen, från munnen. Men det har jag läst är helt normalt. Men i huvudet var där en jätte blå, jätte bula. Akuten nästa. Allt var ok. Så skönt. För jag grät, och skaka, och även om man inte ska anklaga sig själv, så gör jag det. För det var bara mitt fel. Så aldrig mer ska han ligga i vår säng när jag är så trött.

En tur till tandläkaren med, mest för kolla alla tänder. Allt bra där med.
Men dagen har gått i en dimma, och jag tänker bara på dunsen när han flög i golvet.

Onsdag 130403

April månad. Och kallt. Så trist!
Men solen skiner, så 8:30 var jag och Caroline med våra barn ute på en promenad. Skönt! Lilleman somnade i vagnen, så jag kunde duscha ifred när vi kom hem.
Var inne hos Fredde och lämna matlådan som han glömde, och passa på att hälsa på mitt jobb.

Nu sover Vilgot igen, och jag hade gärna gjort detsamma, men en kaffe i tystnad lockar mer!

Påsk och massa godis!

Påsken är förbi. Det godis som är kvar ska i soporna. Det går inte att ha det hemma, och låta det vara. Så i soporna ska det. Huset är upp och ner, eftersom vi hade kalas för Fredde Påskafton, och dagarna efter det var vi bort bjudna. Däremellan skulle jag försöka få in massa träning. Och trotts Vilgot är mer än 9 månader känner jag det i fogarna ännu. Men det låtsas vi inte om!

Rytmiken är igång igen, efter två veckors uppehåll. Vardag igen. Skönt!

Fredrik har ingen hockey träning längre, och jag njuter av att ha honom hemma.

Grattis bästa, tuffa Alwin på din 3 års dag!!

RSS 2.0