Just nu testar jag detta!

I hopp om att få bättre kvalitet på håret, testar jag nu detta. Än så länge, fantastiskt!! Och just nu har Kicks 20% på just detta märke!!



UPDATE! Ett förtydligande! Jag provar ovan produkt, eftersom jag ska försöka att inte tvätta håret varje dag. Och på så vis, få bättre kvalite i mitt så sköra hår.

Fredriks garderob

Just precis, nu är det lite besvärligt att klä in magen, så idag tog vi en skjorta ur Fredriks garderob. Även den spänner lite, men magen får plats. Tänkte jag skulle försöka hitta nån söt klänning. Ska på kalas på Söndag, och sedan är vi bjudna på dop. Men mammautbudet är väl sådär, så min tanke är att köpa en vanlig klänning, som inte har skärp eller är insydd i midjan, nått rakt. Verkar svårt!!

Idag blev det sushi till lunch, nu ska jag njuta resten av mina 20 min på lunchen!

Underbart med sol och vår!

Är våren på gång? Jag tror bannemej den är det. Fast jag har fortfarande vinterjacka. vinterjacka och converse. Det klingar kanske inte. Men de andra jackorna kan jag inte knäppa, så då fryser jag lite. Stödstrumpor försöker jag ha varje dag, och Fredrik får knyta mina skor. Men annars är det helt fantastisk att bära på dig Knodden.

Oj vad har hänt sedan sist? Jag har väldigt dåligt minne, så vi försöker memorera vad som hände i helgen åtminstone. I Fredags hyrde vi film, och åt god mat. Jag kunde hålla mig vaken, i alla fall till en film, sedan somna jag nog. Tror jag att jag gjorde. Eller om Fredde spela tv spel, och jag sov bredvid. I lördags var vi i stan, handla korv på Korvhuset, och sedan shoppa vi lite på Entre. Lite till bebis, lite till Fredde, och TROSOR till mig. Hur kul är det att handla trosor?? Bomullstrosor, en strl större än vanligt, och dyrt för vanliga trosor. Nej fy vad trist. Men samtidigt, jag behöver dem. Spetstrosorna skär in i magen, inte så härligt faktiskt. Sedan åt vi lite lunch på BK, och sedan kom Fredde på att vi glömt kaffekokaren på. Så vi snabba oss hem, och ja visst det lukta kaffe i hela huset, men huset stod kvar! Fredrik åkte och handla mat, och jag vila mig lite, tills Lillebror kom och ville vara hos oss, när mamma och Anders storhandla. Vi kolla på bebis saker, och kolla tv. På kvällen såg vi en film till. Jag njuter av varje sekund Fredde är hemma, nu när säsongen är slut. Det är helt underbart att han är hemma så mycket som han är! Även lördagen gick i lugnets tecken.

Söndag städade Fredde hela huset, och jag lagade mat, och bakade. Fredrik fick hjälpa till att baka när han var klar, jag orka helt enkelt inte stå upp längre. Till slut satt jag med det som skulle bli maräng, med skålen i knäet, på pallen i köket. Vi gjorde oss i ordning, sedan var det kalas för Fredde. Vi grilla korv, och hade massa tillbehör. Han fick bra saker, även en del till bebis. Vid 20 lämna de sista, och vi hade en mysig kväll tillsammans. Trött var man i fötter och rygg, men så värt det.

Ny vecka, bara 12 veckor kvar innan Knodden är beräknad. Händer en del framöver, så jag hoppas tiden flyger förbi. Mitten av april börjar min vattengympa med profylax. Vi ska även på vår första föräldrar kurs, och snart är det dags för UL igen. På Tisdag är det dags för glukostest, som jag bävar lite för. Man får inte äta, och jag har svårt att dricka kallt på fastande mage. Men det går säkert jättebra!



Saknar mitt ljusa hår, ska till fantastiska Sophie på Lördag, så jag hoppas på underverk!

Grattis du underbara man !!



Idag fyller världens bästa Fredrik år !!
Grattis älskling!

Imorse började jag morgonen hos optikern, på en vanlig årskontroll. Synen hade blivit -0,5 sämre på vardera öga,och kunde bero på min graviditet. Han håller koll på min hornhinna, och nästa gång vi sågs, hade jag ammat i 6 månader, och då tappat vätska, vätska som gör fötter och händer, och ja hela kroppen att svälla, men även hornhinnan blir påverkad. Så är trodde han att synen var bättre igen.
Ett annat litet tips jag fått, som jag inte hört förrut, är att när man går in i varuhus med sin bebis i vagn, upp med sufletten. Den starka belysningen, kan ge bebisen brännskador på ögonen. Viktigt vetande.
Förresten, Ni är dåliga på att ge mig pojk namn, och Ni svara heller inte på vad som är ok, och inte ok under graviditet! Så trist !! är jag så trist ? Eller bara bitter? Eller bara påverkad av alla hormoner ?


NamnDJUNGELN!

Blir det en flicka, är namnet redan bestämt. Blir det en kille blir den namnlös, haha! Vi kommer inte på något bra. Eller jag tycker jag har många förslag, men Fredde tycker dem är sådär. Så jag tänkte Ni kunde hjälpa oss. Killnamn, ge oss tips, tack!!

Min kropp SKRIKER av hormoner..

Eller så skyller jag bara på det, haha! Har i alla fall börjat märka att jag är mer känslig.
jag har fått order av min sjukgymnast och mammas massör, att jag absolut inte ska dammsuga, och inte heller moppa golven. Men i lördags tyckte jag att jag hade fått nog, Fredrik gjorde inte det direkt när jag bad han, så jag tog tag i dammsugaren, dammsög vårt sovrum, och moppa golvet. Skulle jag gjort det? nej för det skulle jag inte. Fredrik sa till mig, jag fixar. Men jag satte mig ner och tjöt en skvätt. Jag bara grät, för det var så stökigt och äckligt i vårt hus, och jag ville inte ha det så, och jag ville inte ha ont.
Sedan städade han hela huset, eller resterande. Jag satt på soffan. Caroline, Jocke och Alwin kom på lite fika, och sedan åkte vi till Ö&B, för lite shopping. Sedan började dem, sammandragningarna. Bara jag gick en liten bit, så blev magen stenhård. Fika hemma hos Fredriks föräldrar, och blev där på middag. Magen var mest bara stenhård hela tiden, och på Söndag morgon likadant. Då blev jag orolig, och ringde in till KK, men fick order att vila. Så igår låg jag i soffan HELA dagen. Fredde tvättade, och laga mat, tog disken när vi ätit, och jag bara låg.
Nu känns det lite bättre, jag har ont av min foglossning, och det är kanske dags att lyssna på sin kropp, att ta det lugnt. Herrejuses vad rädd jag är om min bebis. Älskade Knodden.

Ni som vet, kan bebis nu, ha en favorit plats i magen? Jag har märkt Knodden ligger till vänster, och putar med gumpen, eller om det nu är huvudet.. Känns som en gump. Är det liksom OK? Hur vet man vad som är ok, och inte ok?

Åh, Fredde hemma hela helgen!

Det kan inte bli mycket bättre än så. Igår grilla vi, och Marcus kom och åt med oss. Sedan hyrde vi film, frossa i godis och chips, och sedan hann jag se minst 30 min av filmen innan jag somnade.

Idag inviger jag min Ullared kofta! :-)

100 dagar

--------> Den säger egentligen 99 dagar kvar till beräknad födsel, men då den är registrerad på 23:e Juni, och vi blev flyttade till 24:e Juni, är det alltså 100 dagar kvar idag! Spännande. Snart är vi nere på två siffrigt, snart får vi träffa dig Knodden !! Ikväll ska vi grilla, och dricka alkoholfri cider! Mysigt!

Här tyckte jag att jag redan var stor, haha! Här var jag i vecka 12.

image description 

Snart 15 veckor senare, jag växer!

image description

Mör i ben och rygg!

Det känns att man gick några timmar igår. Fötterna är svullna och helst av allt vill jag bara ligga ner. Idag har jag mitt nya linne på mig!!

Och Maglarps bullar är på väg till mon ägo!!! Sötsuget är helt galet!!

Underbara ULLAred.

 

Det blev nått litet till mig själv, en kofta, ett par mamma tights och ett mamma linne. Det blev även eb bikini, när den nu kan tänkas bli använd. Och amnings BH, en vit och en svart. Fredde fick han med, en rengöringskrapa till grillen, regnklädsel till grillen, och en flanell skjorta.

Lite bra-att-ha!

Skötväska, amningskudde och skötbädd.

Lite mer bra-att-ha..

En ny tvålpump, en jätte söt tavla till barnkammaren, och en lykta. Fredrik kommer kanske inte skrika av glädje att jag köpte ytterligare en lykta, då vi redan har så många, men denna var ju så fin. Var jag ska ha den? Ingen aning. Än.

Påslakanset och plastad frotte.

Ett par gröna byxor och ett par jeans. Vi vet ju inte om det är en pojke eller tjej, men blir det en tjej tänker jag matcha de gröna byxorna med en söt blommig topp.

Vanliga enfärgade bodies.

En urgullig sparkdräkt / pyjamas. Bra till vår midsommar bebis, varma soliga dagar.

Två pyjamaser.

En kanin till att hänga på vagnen, och en snutte.

 

Jag är kanske otroligt tramsig, men jag vill att allt ska matcha. Ja nått kan få missmatcha, det kan vara snyggt det med. Men jag vill gärna inte ha för plottrigt.

 

Oh, what a night!

I natt trodde jag att jag drabbats av maginfluensa!! Hade sådan magknip, och illamåendet sökte mig. Har sovit ungefär 1 timme i natt, så sluter jag ögonen nu på lunchen kommer jag somna och trilla av kontor stolen!

Det var nog inte maginfluensa, jag hade nog bara ätit för mycket av min Silvia kaka! Det blev ingen promenad igår, var hungrig och efter det var jag helt slut. Somna redan åtta i soffan, och vakna knappt när Fredde kom hem. Typiskt jag inte sov på natten sen, annars hade jag troligtvis varit utvilad, och inte som idag, haft svarta påsar under ögonen.

Imorgon är det Ullared, och jag är pirrig som en tok!! Minns ni sist, då skulle jag frossa i wetex trasor. Denna gång ska det frossas till Knodden!

Njuter!

Solen skiner, Fredde har handlat kanelbullar. Saga njuter av att alla är i trädgården. Mysig söndag här på trädäcket!

Längtan efter sol, och värme!

Jag och Fredde gick hem till Carro och Alwin, och körde ner mot Vellinge Blomman. Kolla djuren. Men tyckte där var lite djur, de brukar ha fler. Sedan körde vi till Björns och fikade. Nu ska vi vila innan kalas!

Härliga, underbara Fredag!

Men det känns mer som tisdag än fredag. Men det är härligt att det verkligen är fredag. Ikväll ska vi ha en myskväll, varit lite mycket hockey för Fredde denna vecka, och mycket ensamtid för mig. Jag har hunnit träffa Sophie, mamma har varit förbi, yrat runt i Malmö, letat efter Ö&B. De hade visst flyttat. Jag har sovit mycket, men ikväll ska vi bara vara. Jag, Fredde, Knodden och Saga! Vår lilla familj!

Trevlig helg!

Inte alls bekvämt...

Kass bild, men förstår ni? Inte alls skönt.

MammaKläder

Jag köpte två par byxor rätt så tidigt i graviditeten, eftersom jag tyckte de vanliga spände så. De passa, men de spände. Allt eftersom magen växt, har dessa byxor varit kanon. Jag har även fått låna ett par mamma-leggings, en jeans kjol, ett par svarta och ett par beiga byxor av pappas frus dotter. Sedan har jag tänkt att ovandelar, jag har så mycket tunikor, med extra vidd, så jag bör klara mig. Men även de börjar spänna. Mina skjortor kan jag inte använda, så nu har jag gått på Freddes. Har varit hemma hos mamma och lånat lite tunikor av henne med. Fick köpa mig ett par mamma-tröjor.

Men i alla fall, det jag ville komma till var, trotts de byxor jag själv köpte, och de jag fått låna, så tog jag imorse på mig ett par leggings, jeans wannabe leggings, som jag tyckte hade vidd i sig, Fredde kolla skeptiskt, och fråga snällt, de spänner väl inte? Nej svarade envisa jag. Men nu, nu när jag sitter här på jobb, nu är det lunch, så ångrar jag verkligen att jag tog på dessa. Ja man kan dra dem en bit upp på magen. Men de kasar bara ner, de spänner över min navel som börjat peka utåt, och linnet bara åker upp. Tacka vet jag mamma-kläder! Så skönt att gömma magen, i det stora tyg-partiet som är insytt! Så fram till Juni, (kanske juli) kommer jag bara använda mamma-byxor/leggings. Jag kanske ska fota, hur dumt de sitter?

Jag älskar min mage, och jag älskar bebis som växer i mig. Och jag vet att det är mycket rosa-fluffiga moln, men åh så mysigt, och som jag längtar!

Promenader i all ära..

Men idag har jag knappt kunnat gå!
Vakna för ett toalettbesök mitt i natten, försökte somna om, då läcker tuttarna, och jag längtar bara mer och mer efter dig, älskade Knodden!

Idag har jag bakat. Igen. Kul! Idag blev det snuddas/mockarutor. Blev jätte goda. När Fredde kom hem, skulle värma sin mat, stod smöret kvar i micron. Så ja, kaka utan smör, men den blev inte torr. Tur!

Hundvakt, tvingad till promenad

Trotts foglossning, tog jag på mig att passa hundarna för en promenad, både idag och igår.
Igår kolla vi först på Rasmus som hade hockey cup, sedan tog vi en sväng förbi Barnens hus, jämförde priser till min lilla Ullared färd. Ullared i alla ära, men om det är lika billigt hemma, kan jag ju lika bra köpa det hemma, och köpa annat billigt där. Sedan åkte vi förbi bauhaus, kolla tillbehör till grillen. Sedan var vi ute med mammas hundar. Sedan var jag helt färdig i ben, trotts stödstrumpor. Så jag bakade en tårta lite snabbt, Fredde dammsög, och svabba golv. Jag är glad han gör det, då jag inte kan just nu, men jag är inte van, så jag klaga nog mest. Fick dåligt samvete, och gjorde en latte till han, och knöt en fin rosett runt glaset, och då kände jag mig lite bättre, haha!

En liten nap hann jag med. På kvällen var vi hos Caroline, Jocke och Alwin.Stackaren trilla och slog munnen, det blödde. Men det var som tur var bara läppen. Vi grillade, och Carro hade fixat goda tillbehör till. Sedan åt vi min tårta,och godis, och såg fantastiska melodifestivalen. Herregud! Ja herregud får sammanfatta vad jag tycker om bidragen.

Idag har jag tvättat, tvättat, sorterat räkningar. Klockan 12, skulle hundarna ut, och Stina och William ville hålla mig sällskap, blev det en liten promenad. Efter följde jag med dem hem, och drack en kopp te. De är nyinflyttade, och Stina tyckte deras framsida var hemsk, det tycker inte jag. Inte jämförelse med hur vår var. Så jag lova Stina lite bilder, så vassego Stina.

 

 

 

Kan passa på att visa, att  även vår trappa, har haft samma fina kulör som Er, Stina!

 

TGIF!

Jag är trött, så trött! Trotts jag fick sova hela natten. Ska bli skönt med helg!

No comments..

Inte för jag så ofta får kommenterar, men nu har jag fått höra från mina två vänner, att det inte går att kommentera. Det är ju lite trist. Tänk om det är jätte många som försökt nu, och jag missat en himla massa kommentarer. Nåja, det är ju ingen ko på isen.

Torsdag idag, jag trodde det var Torsdag redan igår, då var det bara Onsdag. Lite jobbigt att vakna och vara inställd på att det var torsdag, så var det inte det. Men snart är även Torsdag förbi, och vi välkomnar Fredag, och underbar mysig helg - förhoppningsvis.

Inatt vakna jag runt 2 snåret, och behövde kissa. Och natten innan dess kl 4.. Ska detta börja nu? Att jag inte kan sova om nätterna, för att jag är kissnödig, för Knodden gillar att sparka på blåsan? Fast jag vill absolut inte klaga, jag tycker detta är så fantastiskt. Att jag ska bli mamma. Fredrik ska bli pappa. Att Knodden kan vara hos oss inom 16 veckor redan. Spännande. Nu är det inte långt till Ullared, där jag ska börja min jakt på saker till bebis. Att vi så sakta börjar komma i ordning.

Med brist på bilder, så får Ni se vårt lilla underverk igen. Vad tror Ni? Kille eller tjej? Vårt lilla barn! 


image description


RSS 2.0