Två veckor!

Tiden bara flög iväg. Jag har redan jobbat i två veckor! Jätte trött är jag varje kväll, och det värmer så i hjärtat av att komma hem till mina killar. Vilgot bara växer, pratar mycket. Sånt som kanske bara vi förstår, men ändå. Snart ett år vår buse!! Tagit några steg, men har för bråttom och kryper hellre.

Vi har även firat farmor, och faster Emma, som även dem fyller år i juni.
Vi har firat Isak som blev 1 år, och vi har byggt trädäck. Ja inte jag. Svärfar och Fredde!! Blir så bra!

Jag är galet trött idag, precis som alla andra kvällar, så go natt från mig!!

Oh what a day!!!

Började morgonen av att inte kunna äta. Fredde har köpt sport havregrynsgröt, och det föll inte mig i smaken.
Kö, trotts Fredde sa vägarbetarna var klara. Väl på jobb, kom jag inte ihåg mina lösenord. Men det fixa dator-Rolf snabbt. Oj, ja jag kommer ihåg. Jag var positiv, och hoppas detta blir bra. Nu tjänst, typ. Ja, spännande. Det löser sig.
Saknat mina killar galet mycket.
Helt färdig är jag, med huvudvärk. Tidig kväll! Tjo på den!!!

Min mammaledighet är slut för denna gång.

Och det känns lite vemodigt. Ett helt år sedan jag gick hem. Vilgot kom inte förrän drygt 4 veckor senare, och nu är han snart ett år! Det har gått så fort. Precis som alla säger det ska göra. Nu ska Ville och pappa hänga.

För att "fira" min sista dag, så bjöd jag över lite vänner på vin och tilltugg och hade heminredningsparty, ZelectedByHouse. Så fina saker!! :-)

Killarna gick över till Jocke med barn.
Vi satt ute till efter 23, och imorse fick jag sovmorgon till 9:30. Men man känner sig helt vimmel kantig när man får sova så länge.

Solen har visat sig idag, så vi gick en promenad till byn, och sedan kolla vi fotboll. Nu är mina brödrar här, och jag känner mig trött.

Har lite måndags ångest! Nä, jätte mycket faktiskt!!

RSS 2.0