Helgen som gick...

Helgerna bara flyger iväg och nu är det måndag igen. I och för sig, ju fortare det går, snart är bebis här!
I fredags hyrde vi film och hade det bra. I lördags gjorde vi stan, lite bebis kläder blev det, så smått, så mysigt, så spännande, så nervöst. Rasmus var med oss. På kvällen åt vi tacos och såg Melodifestivalen. Rasmus heja på kyss mig. Hellström kopia, nej tack!
I söndags vakna vi vid 9, åt mysig frukost med hemma bakade scones, mamma och Anders kom på kaffe. När de gått, vila jag middag, sedan åt jag middag hos farmor och farfar. Sedan längta jag efter Grädde, så det blev en mysig kväll med Wallander.

Moussaka

Fredrik hade kunnat äta kött, pommes och bearnaise sås varenda fredag. Men jag tycker det blir lite tråkigt. Och nu ännu mer trist, då köttet inte får vara så rosa i mitten som jag så gärna vill ha det. Men allt för dig Knodden. Så ikväll har jag gjort egen moussaka. Är lite orolig att, då jag typ missa kanel med flit, att den inte ska smaka bra. Det luktar i alla fall ljuvligt. Sedan har jag gjort choklad pudding i mina nya dessert glas. Hoppas hjärtat blir glad!

Trevlig fredag!

En dagens ;-)

Idag blev det mamma tights, svart linne och en gammal brun tjock tröja!

Estelle

Var det någon som kunde tro att de skulle döpa sin dotter till Estelle? Silvia och Eva är ju från far- och mormodern. Men var kommer Estelle och Mary ifrån? Någon som vet? Någon som är mer insatt än vad jag är?
Läser massa mamma bloggar, som gråter av lycka för att Estelle äntligen kommit till världen. Alltså mamma bloggar, som väntar barn, som gråter av lycka, av hormoner. Är jag onormal för att jag inte gråter?

Det är himla svårt det här med namn, jag har massa flicknamn jag tycker är fina, och några få pojknamn.
Vi är i alla fall överens att Knodden ska varken heta Glittra, Blinka, Tindra. Det ska vara ett bra namn, och inget på C, för då blir initialerna CP, och det är inte bra. Mycket man ska tänka på när man väljer namn.
Jag heter Elisabeth, och det heter halva min släkt med, så blir det en tös, så får tösen ärva det namnet. Men egentligen vill jag inte det. Utan då kan jag hellre tänka mig Elise, som är en variant av Elisabeth.


Nu är det inte långt kvar till Ullared, och jag kan knappt bärga mig. Så mycket jag ska försöka köpa på mig.

Ha en skön fredag. Ikväll blir det chokladpudding med grädde och bär.

Förresten - Ni experter. Hur mycket växer magen per vecka nu? Jag går in i vecka 24 på Söndag. Nyfiken!

Barnmorskan

Bebis mår bra, hjärtljud på 140-150 slag i minuten. Mina värde var kanon, så jag slipper ta xtra järn! Härligt!!

Vecka 23

Idag går vi in i vecka 23 och magen blir bara mer och mer mysig!

Mysig lördag!

Idag gick vi upp vid åtta, det blir tidiga morgnar när man somnar tidigt i soffan. Ska på barnmorskans rekommendation ta blutsaft + mina andra vitaminer. Kanske jag håller mig vaken längre om kvällarna. Men det är rätt mysigt att somna i soffan. Och idag lördag är klockan 21:30, och jag är fortfarande vaken.

Idag har vi handlat och monterat upp nya innerdörrar. Det behövdes. De andra var det hål i. Nej inte vi som slagit sönder dem. Svärfar hjälpte till och svärmor och jag fixa med tvätt, och matlagning. Vi fick en så söt bebis filt.

Mamma och moster titta förbi med hundarna, och senare kom mamma igen med sin marykay väska. Spännande, jag som älskar smink, här ska det testas grejor!! Jag är väl inte så mycket för läppstift, men ett kanske faller mig i smaken, åh så kul!!

Knodden har sparkat härligt idag, pappa Fredrik fick känna ett par rejäla kickar!

Ranelid, jag är en stor idol. Men absolut inte i detta forum - melodifestivalen!! Usch, fy NEJ!!

Men Molly!! Du var bäst!!!!

Tjohooo

Jag längtar till Ullared. Jag längtar till 3:e maj och jag längtar till 24 Juni. Om du nu tittar ut på due date!

Veckorna rullar på tycker jag. Foglossningen blir bara värre och värre, men jag biter ihopa. Det är så värt alla krämpor!

Nej lite lunch på detta!

Knodden

Bebis i magen, går nu under namnet knodden. Jag och Knodden växer och mår bara bra. I måndags oroa jag mig på förmiddagen för jag inte känt sparkar, men när jag nojjat färdigt och frågat experterna fladdra det till härligt i magen. På kvällen åt vi på Koi, jag och två av mina gamla kollegor. Mysigt!!

Igår var Jocke, Caroline och Alwin här. Som han snackar. Så härlig! Carro var trött och så var jag. Kvällen var mysig, tyvärr ses vi inte lika ofta längre, men så blir det när man bildar familj, och tider att passa. Snart är vi också där. En familj, spännande!

Idag höll jag på gråta när inte Fredrik förstod vad jag mena, ha hormoner va??

Rasmus 9 år

Igår fyllde lillebror år. Tänk att det har gått 9 år sedan han föddes. 9 år och 6 månader sedan vi hade "familjemöte" med Anders och mamma, och vi fick reda på att vi skulle få en lillebror. Sötaste, finaste, underbaraste lilla skit. Eftersom han fyllde år, och jag vet han älskar att bada, så var vi på Vanningen en sväng. Jag badade inte. Kände inte mig riktigt bekväm, och tydligen ska inte det vara så bra att ta simtag, vid min foglossning. Men Rasmus och Fredde badade, och åkte upp och ner från vattenrutschkanan. Vi åt varma mackor, och godis, och drack läsk. Vid 20:30 var det lilla livet trött, och vi åkte hem. En mysig dag tillsammans med lillebror. Får njuta de få dagar han har tid att träffa en. Annars är det mycket hockey, och bandy och fotboll. Och så kompisar på det. Senare på kvällen såg jag, "allt för min syster", som jag kämpade för att hålla mig vaken. Blev skit sur när det blev reklam. Men jag orkade se hela filmen. Men idag är jag himla trött! Ikväll ska jag laga mannagrynsgröt, för det är jag tydligen sugen på. Och senare ska vi äta fredags middag. Imorgon är det kalas. Innan dess ska jag försöka handla nått mamma-plagg. Idag har jag på mig en skjorta, och knapparna flyger snart av, haha. Det spänner lite över både byst och mage. Så några bas tröjor blir det nog. Trevlig helg!

Boula - Gravidsmycke

Idag fick jag hem min efterlängtade boula jag hade beställt! Kass mobil bild... Jag vet den ska hänga långt ner på magen, men ni experter, hur långt ner? Hänga vid naveln, eller längre ner mot de intima delarna? Känns som det är lite väl lång...

RSS 2.0