Hemlös

Ja idag lämnade vi över vår lägenghet, så vi är officellt hemlösa. Vilken tur att jag har så fina svärföräldrar som låter oss bo där. Snart har vi bott hos dem en vecka redan, och det är helt ok. Försöker ändå anpassa mig. Lite svårt när min andra hälft är iväg och spelar hockey, och jag är ensam med dem. Jag känner mig fortfarande som en gäst och det kommer jag nog alltid göra. Och jag försöker ta disken när vi ätit, och jag försöker komma med idèer vad vi ska äta om kvällarna.

Det blev ingen powerstep igår. Malin var osäker på hon hann, och jag typ anmälde mig för att jag ville gå med Malin, och för jag tyckte hon kunde visa mig hur det gick till. Så jag avboka. Åkte hem och sov istället. Ja jag somnade i soffan. Jisses vad trött jag är, fast jag sover i säng med tempur madrass. Sover som en prinsessa.

Men idag är det PUMP för hela slanten. Och det behövs. För idag har jag högklackat. ( ett par gamla skor jag hitta i garderoben) och jag känner mig mest klumpig. Snygg, längre ben, men ja klumpig. Alla mina volanger (som Babybambola skrev :) bara dallrar.

Schampoo & Balsam

Imorse när jag vaknade var jag trött. När klockan ringer, eller som det är just för tillfället, när svärfar väcker oss, så är jag trött. Louise sa det så bra, känns som jag blivit överkörd av ett tåg.
Men när jag stod i duschen, piggna jag till, och började reflektera över schampoo och balsam. Hur kommer det sig att schampoot alltid tar slut före balsamet? Jag tvättar håret med både schampoo och balsam, var dag, ( ja annars blir mitt hår fett, och jag ser ut som en trollunge om jag inte duschar det var morgon) Hur kan då schampoot ta slut före? Jag använder till och med mer balsam, än vad jag använder schampoo.
Det är ungefär vad mina krafter går åt på morgonkvisten. Om så simpla saker som schampoo och balsam.

Ikväll är det powerstep. På SATS Västra Hamnen. Spännande. Läste på hemsidan innan. Det var konditionsträning med bräda, och styrka. Imorgon är det pump. På söndag är det spinning/core.. Tror ni rumpan blir fast, så jag kan köpa min skor? Som jag förresten provade igår.. Och jag blev inte mindre förälskad för det. Handla inte dem.
Tänker fortfarande. Handla ett par tights, och en kofta. Och så beställde jag hem nya glasögon. 2 par.
Kanske ögonen får vila om dagarna. Som min optiker sa, mina ögon behöver vila nån dag ibland.

 


 

Lunch

Blev pastavagnen idag. Igen. Nu har jag 30 min kvar på lunchen, som jag ska försöka slå ihjäl.
Har ett väldigt sug efter att shoppa. Behöver nya kläder känner jag. Eller nej, jag behöver ett par skor. Har blivit förälskad i ett par på Scorett. Med klack. Och nu är jag kanske fjantig, men kommer jag trivas i skor med klack? Jag är inte lång. Jag är typ kort. Ja två skitar hög är jag. Konstigt man inte växer, på längden, på 13 år. Så att ha skor med klack känns verkligen rätt. Men då jag själv anser att jag har lite för mycket fett på kroppen, och enligt Facebooks test, "vad är din ideal vikt?", ska jag väga 51 kg. Ett väldigt fjantigt test som jag egentligen ska totallt skita i, men ja någonstans etsar det sig fast, efter som jag nu i skrivande stund tänker på just det, så har jag för mycket fett på kroppen.  I och med denna övervikt, känner jag, att när jag går i högklackade skor, att rumpan aldrig slutar dallra. Och denna känsla är verkligen inte trevlig.

Men nu är min plan såhär, att jag ska köpa dessa skor, och det är ett krav att de ska sitta rätt på foten, och jag ska inte knäa fram, då kan det vara. Men om de uppfyller mina krav, så köper jag dem. Och sedan tränar jag tusan, och då kommer rumpan sluta dallra.

Nu har jag slått ihjäl 15 min **

 

 

Ullared

Datum är bokat. 4/12 ska vi till Ullared! Då ska denna städtokiga tjej handla wettex trasor.
När jag och Fredrik bestämde oss för att flytta ihopa, och bo i hans lägenhet, som blev vår lägenhet, rensade vi ur min.
Skor fick slängas. Massa skor. Skotokig var jag. Fredrik förstod inte alls varför jag skulle ha alla dessa skor, jag kunde omöjligt använda alla. Kan fortfarande minnas när vi satt där på golvet, bland alla skor, och bara skratta.
Tills vi kom till mitt städskåp. Wettex trasor i massor.Fredrik bara tittade på mig, varför?

För jag har fobier för sådana. Eller ja använda. Sånna som luktar skit. Så jag är väldigt noga med mina trasor. De sköljs väldigt noga efter var gång jag använt dem. Kan hända att de får sig en omgång klorin, för att få vara med längre. Men jag bytar trasor ungefär lika ofta som jag vattnar vår garderobs blomma. För det finns inget som är så äckligt som en disktrasa. <Mår illa bara tanken på det. Var gång jag tagit i en, tvättar jag händerna. Och behöver jag torka upp nått, som inte kommer klibba om man tar papper, så väljer jag papper före disktrasa. Så i korthet, jag ska frossa i wettex trasor!


Zumba

Jag har ett spel på min dator som heter Zumba. Ett spel som går ut på att få tre eller fler kulor i samma färg, i rad, för att de ska explodera, och skrika ZUMBA. Men idag var det så mycket mer än ett data spel. Det var inte heller en dvd skiva köpt på tv-shop. Utan det var Zumba på Sats i Västra Hamnen. Jag, Engkvist och Mollan hade dejt. Shit vad kul det var. Ok, jag är väldigt ring rostig, och jag kan absolut inte alla rörelser, och ja, jag kom fram till att jag är stel. Men det kommer ge med sig. Jag får öva hemma. Tjuvkika även på Mollan, som även var med på passet innan, BodyCombat, kanske ska testa det nån kväll?

Jag har perioder. Perioder där jag ger järnet. Där jag får för mig att börja träna, äta rätt, och gå ner i vikt. Detta känns som början på en sådan period. Vi kan ju hoppas att denna period håller i sig längre, än den korta period på 2 veckor jag hade sist.

Bara för jag satt och var så bitter över Buzzador..

Nu ska jag få testa någon ny kräm! Yeah!

Flyttstäda, och är numera officiellt inneboende hos svärmor och svärfar!

Igår gick flyttlasset. Flyttfirman kom klockan 8,00 och var klara redan 9.30.
Imponerad var jag. Fredrik med. De tog 3 lådor åt gången, på RYGGEN!! Sedan var där lite annat som skulle bo hos min pappa en månad, sedan var där lite som skulle slängas, lite som skulle till kolonin, och ganska mycket som skulle hem till vårt tillfälliga hem, hos svärmor och svärfar. Så man är lite mör i benen.

Men det var ingen sovmorgon idag heller, utan det var till att ställa klockan, och frukosten var serverad. Ska man ha sådan lyx i en månad? Har jag sagt att jag är otroligt tacksam för mina svärföräldrar? De är till och med så gulliga, så de låter oss sova i deras sängar, och de sover i tältsängarna. Vi har fyllt deras hem med grejor, och visst det är lite trång här och var, men jag trivs. Och det är på bestämd tid, så detta kommer gå jätte bra.

Frågade min svärfar hur han hade tänkt med mat och så, för jag ville inte bara bli uppassade i en månad, utan jag vill gärna vara med och laga mat nån dag, eller storhandla, eller ja bidra med det vi kan bidra med.
Vi kom överens om att vi skulle handla tillsammans, men att han ska laga mat, var dag! Fantastiskt.

I vilket fall, när frukosten var uppäten åkte vi till lägenheten, där svärfar hade varit sedan kl 8,00, två timmar innan oss och putsat fönster. Caroline kom, och min farmor kom. Det tog mindre än 2 timmar, och jag är även tacksam för att de finns, och att ville hjälpa mig. Farmor åkte hem till farfar och Caroline och jag tog en liten biltur till Toftanäs, där tydligen inte Skopunkten låg längre?! Sedan vidare mot Ekohallen, och Skopunkten. Där tydligen inte Donken låg längre?! Blev inga skor, hade tappat linsen, såg knappt vart jag tittade och ja för mycket folk.

Mot Lockarp och Donken. Senare hem, kändes konstigt att bara gå in genom dörren med egna nycklar, när man är van vid att ringa på. Har precis blivit serverad middag, tog ingen disk, och jag njuter av livet. Fredrik är iväg, och kommer nog hem ganska sent. Men jag börjar så smått hitta min plats här hemma. Fast än vågar jag inte gå i skåpen....

Imorgon är det jobb, och Zumba!!

Buzzador

Jag har blivit en buzzador för ett tag sedan, och har enbart fått ett erbjudande. Och det är att prova pensions spara i, ja nånting. Jag tyckte inte alls det lät kul. Varför får jag som 25 åring så tråkiga erbjudande? Jag vill också testa på mat och tidningar, och sånt där kul. Varför inte jag? Dröjer det innan man får prova på roliga saker? Måste man först gå igenom de tråkiga, för att få ta del av de roliga?

emstankarochfunderingar.blogspot.com

Har tänkt  mycket på min gamla blogg, och hur många som egentligen följde den. Men jag förde aldrig nån statistik, och de få som kommenterade, ja deras kommentarer syntes utan mitt godkännande. Kanske mitt blogg byte kommer ge mig fler läsare? Kanske skulle man föra statistik?

Håll till godo

Jag har bett om hjälp.
För jag klarar inte det själv. Mama Mad ska hjälpa mig. Tack.
Tills dess får ni stå ut med denna fula design.

Idag är jag hemma. Feber, ont i magen, ont bakom ögonen och det river i halsen. Ligger i soffan och bara tar det lugnt. Dricker proviva, och försöker kurera mig.
Imorgon går flyttlasset, och detta kaos kommer bli ett minne blott. Skönt.


Hej och hå....

Då fick man för sig att byta till Blogg.se. Jag fick mer eller mindre frispel på blogspot, och ja, nu har jag även fått frispel på blogg.se. Antar att det är jag som är väldigt oteknisk, men jag gick ändå media, och tog data körkort och allt det där. Men hur tusan lägger jag upp en bra header? Och hur gör jag så jag får en snygg design? Jag fattar ingenting. Kan någon hjälpa mig?

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0