Mår sådär

Ja mår sådär. Mår sådär för att jag inte tränar, utan jag istället sitter på röva och bloggar. Jag mår sådär för halsen värker, halsen kliar, och halsen är tjock. Klockan är 19,45, och jag kom precis på att det är halv åtta hos mig. Som jag egentligen inte vill missa, men som jag alltid missar i och med jag för det mesta tränar just nu. Men i alla fall, här sitter jag, betalt räkningar, och ångesten infinner sig. Jag och min kropp har inte riktigt förstått det här med att bo i hus, och hur jädrans dyrt det är.Men jag vänjer mig. Vi har inte ens bott här ett år, och ännu kommer räkningar som man inte alls räknar med. Och vem gillar kvartals räkningar? Fy bubblan att man inte kan dela upp de så man få de varje månad. Så man liksom vet exakt vad som kommer var månad, och inte får en chock!
Nu ska jag smita in i vardagsrummet, och se slutet på halv åtta hos mig!

Ikväll gjorde Fredde hamburgare, och de var himmelskt goda!

Helgen som vart...

I Fredags blev det den efterlängtade Sushin med Rosè vin, hemma hos Carro. Det blev bara hon och jag, de andra fick ändrade planer, och Fredde fick vara med på ett hörn. Han åt dock bara, och gick sedan hem för att spela tv spel. I Lördags blev det lite ändrade planer även för oss. Barnvakten hade fått maginfluensa så Alwin fick följa med ut och äta. Efter maten åkte vi hem till Carro och Jocke, drack kaffe och åt kladdekaka. Efter det fortsatte vi med vinet, och det blev en tidig kväll. Under dagen hade vi först varit och kollat på Rasmus som spelade hockey match, vinst med 7-2, sedan ett besök på Coop Bygg, som sålde ut det mesta, då affären upphör. Fynda en trädgårdsslang, och lite annat smått och gott. Ett litet hej besök hos svärmor och svärfar, och sedan försökte jag vila upp mig, få magen inte alls var i form. Typiskt en kväll som den. Fick lite panik, och ångest för planerna blev ändrade, och vipps skulle vi dricka drink inne i stan innan middagen, och jag blev fjantig och grät och hade mig. Något som bara skulle vara roligt, blev för mig bara kaos. Men väl inne på Fridays, och jag hade fått lite sprit i kroppen, kunde jag slappna av. Varför har jag blivit så fjantig? Kvällen var trotts mitt utbrott helt underbar och mysig.
I söndags kom svärfar, och ytterligare en sak blev klar i vårt grovkök. Jo då, någon dag så. Som jag redan nämt fick jag klätt om gungstolen. Vi möblerade om i kontoret, och jag hann vila middag. Fredde lagade mat, och vi hyrde film. Illamåendet kom krypande under kvällen, men det sov jag bort. Något som jag dock aldrig har lyckats sova bort är magknipen. Och idag är det ingen höjdare alls. Vilket kan få mig att bli så ledsen. Jag som har haft ett par härlig dagar, med mild magont.. Ja det löser sig.

Något annat jag grämt mig över är en svart fläck i hallen. Jag vågar inte gå in mer i detalj förrän en som vet har kollat- Men jag är väldigt ledsen, upprörd och arg, och ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga!

Gungstol vol.3

I helgen tog jag tag i gungstolen, tänkte nu kör vi. Nu ska den bli klar. Den blev typ nästan klar. Ena handtaget ska få sig en omgång. Jag ska klä av det, och sedan klä om det. Sedan ska jag med hjälp av textil lim, sätta ett fint band, något svart, romantiskt band, ( det är i alla fall min tanke), så man slipper se alla häftklammrar. Så jag är riktigt nöjd. Det är kanske inte så bra som en tapetserare, men jag är mycket nöjd med det jag har åstadkommit. Har aldrig gjort det förrut. Vad tycker ni?

Före:



Avklädd:



Färdig: ( nästan)

20,30

Kallade John Blund. Så då försvann jag i drömmarnas värld, vakna till vid 21,30, somna om, vakna till vid midnatt, la mig i min säng. Sedan sov jag hela natten, och tyckte trotts flera timmars sömn, att det var rena pesten att gå upp imorse. Tack att det är helg. Jag har fått nya arbetsuppgifter och jag tycker det är skitkul. Men hjärnan går på högvarv, och jag är trött i både kropp och huvud. Ikväll blir det sushi hos Caroline. Och ett eller annat glas vin.
Vad ska Ni göra i helgen?

Tjingeling

Jag tycker tiden går så fort. Den bara rinner iväg känns det som. Veckorna går jätte fort, men jag tror det beror på att jag tränar och har att göra var dag. I måndags gjorde jag vid mina naglar, sedan träna jag, och var hemma strax efter 21, åt, och somnade i Fredriks famn. Igår var jag och handlade lite, var sugen på nått sött, så det fick bli en kladdkaka. Typ det enda jag kan äta i choklad väg. Väl hemma tvättade jag en maskin tvätt, tog disken, lagade mat, och la mig i soffan. När min andra hälft kom hem åt vi kladdkaka och drack en kopp kaffe. Koffeinet höll mig inte vaken, så jag somnade strax efter 22. Idag ska jag hem till morfar som fyller år, och innan dess ska jag handla en present. Tror jag vet vad jag ska handla. Vet dock inte vart, eller hur jag ska ta mig dit. Det lutar mot mobilia, men nu när skånetrafiken har ändrat på typ alla busslinjer vet jag inte vilken buss som går dit.
Nåja, det löser sig! Imorgon ska jag träna, och drar med mig Fredde. Ska han få testa. Jag och Caroline ska visa honom vad riktig träning är! Haha! På fredag ska jag äta sushi hemma hos Caroline, på Lördag ska vi ut och äta med Caroline och Jocke. Senare på kvällen blir det även dans och drinkar. Söndag blir det väl till att renovera i vanlig ordning! Ja tiden går fort!

MMS

Fick ett mms av min kollega som är i Ullared. Kuddar. Fina kuddar. Sådana kuddar jag var på jakt efter när jag själv skulle dit, men fick vända pga spolarvätska och snöstorm typ. Så hon var snäll och köpte dessa till mig! Yeah!! Så fint lilla sovrummet kommer bli när vi är klara. Nu vill jag bara ha min vita bäddsoffa.

Hektisk Torsdag

Jobbade effektivt mellan 7,45 - 13,45. Hann kasta i mig mina pannkakor medans jag jobbade. Kanske inte det bästa att kasta i sig mat, då man har sådan problem mage som jag har. I alla fall, vid 13,45 körde jag iväg till optikern, och på vägen dit reta jag upp mig själv på mitt dumma beslut att köra ifrån en ledig parkeringsplats, med tanken att där finns kanske en närmre. Det gjorde där inte, körde tillbaka till den jag hittade, så klart var den upptagen, så dumt. Så där fick jag man köra lite fram och tillbaka tills jag tillslut hittade en parkering.
Har sedan innan haft problem med torra hornhinnor, då jag inte riktigt stänger mina ögon när jag sover. Tro nu inte jag ligger med ögonen öppna, utan en liten liten glipa gör mina hornhinnor torra. Nåja, det var i alla fall bättre. Jag har blivit äldre och fått ännu mer brytningsfel, men som optikern sa, det har varken blivit bättre eller sämre.

Väl tillbaka på jobb var det lite jobb, sedan var det massage. Vi har sådan lyx på mitt jobb, att vi får massage på arbetstid vilket jag är väldigt glad för! Jobbade ytterligare en timma, ett besök på Byggmax, även ett stopp på ICA, sedan var jag hemma. Svärfar var och fixade i vårt grovkök. Puh, när ska det bli klart? Kommer det nånsin bli klart? Ständiga projekt. Förresten, på tal om projekt. Gungstolen som jag har fått för mig att klä om, och som jag visa bild på i ett tidigare inlägg. Den ska inte se ut så.. Den ska kläs med. Med svart och vitt tyg. Så jag har klargjort det! :)

Jocke har fogat alla hörn i lilla sovrummet där uppe och även hallen. I helgen ska det målas, läggas golv. Vi ska även passa gullungen Alwin, och hjälpa pappa. Vad ska ni göra i helgen?

Träningsvärk i vaderna..

När jag var yngre, spelade jag fotboll. Var ingen höjdare direkt, och valde att sluta. Men jag har fått för mig att mina vader har blivit stora pga min korta fotbolls karriär. Jag vill verkligen inte ha större vader. Så nu när jag sitter här, med träningsvärk i vaderna får jag lite panik. Växer mina muskler i vaderna nu när det spänner så?

6 månaders dejt!

Igår var det ca 6 månader sedan jag träffade Madde. Hon har hunnit gifta sig och föda barn. Jag har hunnit flytta till Vellinge. Vi hade en del att prata om, och Madde bjöd på spagetti och köttfärsås, och väldigt goda muffins. Kan man kanske få receptet? ;)
Jag visste sedan våra andra dejter att Wincent älskade filmen "Cars". Så när jag hittade en bil från Cars på BR var jag tvungen att köpa den. När jag slog in den, upptäckte jag att den inte var lämplig för barn under 3 år. Men jag har aldrig sett Wincent stoppa saker i munnen. Nu ses vi ju dock bara var 6:e månad, men de ggr jag har sett honom, så har han lekt så fint. Och mycket riktigt, MamaMad sa att han inte stoppa in saker i munnen. Det var så mysigt att se att han blev så glad för bilen. Han blev även lite arg, då den skifta i färg. Den bilen skulle ju vara röd, precis som i filmen. Men under kallvatten är den röd och fin igen. Johan påpeka att när jag kom nästa gång, skulle jag ha med en likadan bil till honom! :) Till lille Antonio köpte jag två bodys.


Ikväll är det träning igen! Måtte det inte vara kondition!!

Alla Hjärtans Dag

När jag var mindre, kunde man beställa rosor till de man tyckte om, till ens vänner, eller en kille man tyckte om. Så fixade elevrådet det. Men just nu bryr jag mig inte speciellt mycket om denna dag. Vi bestämde även att vi inte skulle ge varandra nånting, så kunde vi spara våra pengar till något bättre. Typ till färg och sten. Men det hade inte varit fel med nån blomma. Men min karl är inte sån. Han visar att han älskar mig alla andra dagar på året, så varför just denna dag, när det liksom är påtvingat. >Nåja, min alla hjärtans dag tillbringade jag med finaste Caroline nere i boxningslokalen i Höllviken. Svettades, och kämpa på med allt vi hade. För till sommaren, ska jag ha bikini. När jag kom hem var maten klar, Fredde hade dukat med ljus, och vi mös tillsammans, precis som vilken dag som helst. Precis i min smak!

Melodifestivalen

Jag var en sucker för Melodifestivalen. Förr. Förr kunde jag verkligen inte slita mig, och jag spelade in det, så jag fick se det om och om igen. Jag lärde mig alla sånger utantill och danserna. Jag kommenterade allas kläder och jag njöt. Det var på den tiden då det var en kväll, ett "avsnitt". Det var på den tiden då Charlotte Nilsson vann med Tusen och En natt! Förr i tiden var jag en sucker för Melodifestivalen. Men för några år sedan ändra de på allt. Det skulle vara deltävlingar hit och dit, och det var liksom inte Schlager. Det var skit. Egentligen vill jag inte alls titta längre, men trotts detta så kollar jag. Jag måste kolla. Fast jag bara blir irriterad. Var det inte bättre förr?

Det ska bli skönt att göra vid denna trapp...

Det tar sig...

Snart är allt gammal tyg borta, och jag börjar se ljuset i tunneln...

Före;



En bit på vägen;






Tavlor?!

 

 

Före:

Efter:




Ganska kalt på väggarna må jag säga. Men vi har inte riktigt bestämt oss vilka tavlor vi ska. Vi har tavlor till förbannelse, men dock inga vi tycker passar här. Eller ja, Fredrik vill gärna ha lite hockeytavlor, men nej tack. Kontoret ok, vardagsrum, nej tack! Så Dilemma, Tavlor står kvar. Vi får suga på den karamellen lite!!

Lalandia

Vår sommar semester är nu bokad. Det blir lalandia, Torsdag - Söndag. Större delen av sommaren kommer att ägnas i vår trädgård, där både framsida ska stenas, och hus ska målas. Så vi har att göra. Men det ska bli skönt att komma utomlands, även om det så bara är till DK.

Dagarna bara rinner iväg, och jag tränar på. Igår kan jag ärligt säga att jag inte alls kände för det. Inte ett dugg. Men jag vet att när jag väl är där, och när jag väl har tränat rumpan av mig, att jag kommer vara så nöjd med mig själv. Och så var jag även igår. Så himla nöjd när jag hade klarat ytterligare ett pass. Ännu mer träningsvärk har jag idag. Men det är härligt. Då vet jag att jag kämpat!!

Idag hämtade Marcus mig vid busshållplatsen, vi kom hem, då kom min andre bror Rasmus. Vi gjorde läxan, som handla om vikt. Gram, kilogram och hektogram. Kanon att jag som är 26 år ( snart ), måste fråga han som är 24 år, för att hjälpa han som är 8 år. Yeah! Men vi klara det, Vi är ett bra team, vi tre syskon!! Sedan när vi hade ätit min helfabrikat soppa, som smaka rakt ut i luften, och var bara vatten, fick fylla på med mackor, kom Jocke, Caroline och Alwin. Jocke slipa och måla. Han hjälpte Marcus lyfta upp garderoberna, och nu sitter jag här. Varmt är här, och jag längtar efter Fredrik. Han spelar match.

Imorgon är det fredag, vilket innebär att jag får sova 15 min längre, för vi får frukost på jobb, sedan blir det bakad potatis från Graffitti på lunchen, och sedan är det ett glas vitt på kvällen!  Härliga helg!! Kom kom kom!!

ps. Jag har fått ny tjänst på jobb!!! From 21/2 kommer jag dirigera Import Öst. Vilken utmaning! Shit vad kul det ska bli !! :)



Tapetserare

Hur kommer man fram till att man vill bli tapetserare? För jag kan inte förstå alls hur man vill klä om möbler. Jag har börjat klä om en gungstol jag har ärvt. Och vilket jobb. Jag har blåsor i händerna, jag har ont i nacken, jag har ont i knäna, jag får ligga i alla möjliga ställningar, och mitt tålamod testat. Jag sa till Fredrik, den lär inte bli klar i år. Men jag har kommit en bit på vägen, allt tyg är nästan borta, jag har bara det på armstödet kvar. Så ett litet projekt är det allt. Så här såg den ut innan förvandligen;



Försök se förbi all röra runt om, det är pappa som renoverar sitt badrum ;)

Hur den blir, får jag återkomma med, och jag hoppas det blir i år!

 

Helgen har annars gått fort som bara den. I fredags blev det som jag tänkt, vin. Farmor hade köpt rosèvin till mig, så jag drack en flaska för mig själv. Vi åt god mat, och jag var hemma strax efter midnatt. Ungefär då kom även min andra hälft hem, och vi somna gott. I lördags bakade jag scones till frukost. Scones med smör och marmelad är något av det bästa jag vet. Illa var det att vi inte hade marmelad hemma, men det fick gå med smör.

Mamma, Anders och Rasmus kom och fikade, och senare blev det en tur mot Mobilia. Vilka nötter till medtrafikanter man har. Mer eller mindre kaos på parkeringen. Väl inne på Intersport, ställde jag mig i kö, och då tränger en dam sig före mig i kön. Och nej det är inte ok. Så jag öppna munnen, och berättade fint och vänligt att jag visst då var före, och hon backa. Senare på kvällen var det 8 års kalas för min lillebror, och Melodifestivalen.

Jag säger varje år att jag inte ska kolla på det mer, men gång på gång sitter jag ändå och kollar. Och det var samma sak i år, jag var tvungen att se det, och jag tyckte inte bidragen var så bra. Danny var bra, Jenny Silver var bra, klänningen var inte bra.

Söndag, matchfri söndag! Lycka. Tänk att få spendera hela söndagen med bästa, finaste Fredrik!! En dag helt och hållet tillsammans. Vi fixade och donade hemma, och avslutade det hela med godis och en bra film.

Godis = Halsbränna dagen efter. Dagen efter, Idag, Måndag. Jobb. Ikväll är det träning!!

Fruntimmersmiddag

Igår hade jag socialt umgänge med 4 av 6 tjejer. En tjej var i Stockholm, och fick pris för bästa redovising. Du e grym Mollan. Frida hade dejt med en vän. Så vi 4 roade oss med min kyckling gryta, som inte var hemmalagad. Hade brynt kyckling file, sedan en UncleBens Sweet & Sour sås på det, sallad och ris. Enkelt och snabbt, när man är hemma samtidigt som gästerna ringer på dörren. Till efterrätt hade jag valt att baka cupcakes, vilket blev lite av ett skämt. Själva kakan blev jätte bra, saftig, smaken var också bra. Frostingen den smaka bra. Men den var lös, så det blev inte alls snyggt. Men man fick typ blunda, och så äta. Och då var de himmelska. ( jag hatar att skryta, och säga jag är bra på nått, så det tog emot en aning)

Vi hade en snabb catch up, och sedan var vi i fas igen. Engkvist berättade om sin London resa, Lojse hade färgat håret, och Carro hade klippt och färgat sitt. Vi blev alla fina i våra bryn, men
Lojses blev kanske mörka? ;)
Kanon kväll, och trotts våra hektiska liv försöker vi ses då och då!!

Ikväll ska jag hem till farmor och farfar på middag, och jag och pappa bestämde att det var Marcus tur att köra! Vilken kanon idè, så idag blir det troligtvis lite vin!



Vad kul att så många gilla mina naglar,...

Eller vad vet jag, det var ju ingen som sa ett ljud. Kul. Jätte kul. Det är sådana här dagar man ibland ifrågasätter varför man bloggar. Hmm ja. I alla fall, jag är på jobb idag. Och innan i morse, när jag hade släppt av Fredde, och lyssna på P3 i radion, fick jag höra att Daddy var död. Ceasar Millans hund, och jag blev lite ledsen. Han som var så fin. Var tvungen att googla, och det visa sig att han dog för ett år sedan. Vilken fantastisk hund.

Nåja, idag blir det fruntimmersmiddag!!

Lila Naglar... Hmm?!

Förra måndagen,dagen innan löning, puh...  var det dags att träffa fina H,och göra vid naglarna. Jag brukar göra allt annat än franska, så varför vara sämre nu? Jag är inte mesig, och det är inte det att jag inte tycker franska är snyggt, men går jag och gör vid naglarna 1 ggn i månaden, så kan jag göra nått roligt, tufft. Så det blev lila. Helt lila. Kändes sådär när jag gick ut därifrån. Men nu när det har gått mer än en vecka, och det har växt till sig lite, så tycker jag faktiskt de är helt ok! Vad tycker ni?

Hipp hipp Hurra för Lillebror idag!!

Idag fyller lille snutt år, 8 år. Gattis min fina bror!! Jag älskar dig!! :)


Frånvaro

Höll ändå ett bra tempo, och bloggade nästintill vardag. Men sedan hade jag ont om tid, och sedan kom maginfluensan på besök. I lördags var vi hemma hos Fredriks bror, där Eric hade kräkt på natten. Det var inte mer med det, utan de trodde han hade svalt en del vatten på babysimmet dagen innan. Söndag var det lite renoveringen, så som våra helger brukar se ut nuförtiden. Fredrik åkte iväg och spela match, och jag cykla på kalas. Natten mellan söndag och måndag sa maginfluensa hej till mitt hjärta, som var på toaletten hela natten. På måndagen försökte jag göra vad jag kunde för att hålla mig frisk, medans sms från både svärfar och fredde trilla in. Hela fam. Palm låg däckade i maginfluensa. Väl hemma från jobb fortsatte jag tvätta händerna med sprit, jag bad Fredde vädra, och han hade städat toaletten. Klockan 21 samma kväll sa maginfluensan även hej till mig. Låg mer eller mindre på dass från klockan 21-06.... Yeah!! Igår sov jag mest hela dagen, och försökte äta först vid halv sju på kvällen. Fick behålla det lilla jag åt, och idag känner jag mig helt ok. Orkeslös. Men varken illa mående, eller magknip har gjort sig påmind. Imorgon är det jobb igen. :)

RSS 2.0