Härliga Helg!!

Njuter av tystnaden! Vilgot har äntligen somnat. Brukar sova vid 10-11. Men då jag hade tänkt köpa fars-dag present, vakna lilla gubben. Så det har varit lite kinkigt. Och förbannad blev han när jag tyckte han skulle sova. Sova som är så skönt! Resten av dagen kommer väl bli sådär med våra rutiner, men det är ju helg. Så vi får ta det som det kommer.

Hitta i alla fall både till min egen far och Vilgots far. Och present till min farmor.
Kalas i dagarna 2, eftersom pappa inte umgås med son syster. Ja, herre jesus!! Det är för komplicerat för ens försöka berätta. Sedan är det fotboll, hockey och fars-dag på söndag. Jo då, denna helgen ska också försvinna fort som bara den, och nästa vecka är det hockey 6 av veckans 7 dagar. Jodå!!

Vilgot är en kopia av sin pappa. Men har vissa drag från mig. Näsan har han från mig, om man tittar på bilder sen jag var bebis. Även ögonen. OCH mitt humör, det har han fått!!

Torsdag, igen!!

Imorgon är det helg! Mysigt! Första farsdag för Fredde. Vad bra, att jag är ute i så god tid som vanligt!! Får se vad jag hittar imorgon!

Idag har det varit full rulle. Babysim imorse, lunch dejt hos svägerskan med barn. Ett besök i affären för lite mjölk och bröd. Passa även på att köpa nytt sköljmedel - sensitive!!!! Ville har fått utslag på magen. Kan det vara gröten?! Kan det vara klor?! Kan det vara värme?! Kan det vara vårt sköljmedel?!

Sedan hem, amma, slänga i mig några mackor. Lämna pump hos Carro, ner till Höllviken. Ge Vilgot till mamma. Jag åkte på massage. Hem. Tack mamma/mormor för barnvakten. Carro A kom på besök. Och nu, nu myser jag i min fästmans närvaro!! 5 år igår, och jag fick rosor!

Pjuh!!! Att jag alltid ska flänga!

Emporia

Då har vi, som större delen av både Danmark och Sverige har, besökt Malmös nya varuhus. Mycket folk. Parkeringshuset var häftigt. Rasmus ville ända upp på taket. Det locka nog fler, för ingen plats var ledig. Så det fick duga med våning, hmm, tror det var 6.

Tufft med grönt ljus för ledig parkering. Men trist när den visa fel. ;-)
Och när vi skulle ta hissen hade vi ingen aning om vart vi skulle börja.

Massa folk, massa affärer. Och av alla affärer valde vi Lindex, H&M och Cubus. Veromoda blev det också. En tröja till mig, resten till Vilgot. Hade kunnat handla massor till honom.

Lilleman gillar sin vagn när vi är ute på promenader, men när man går i affärer, så vill han se. Så vi la Rasmus jacka bakom ryggen, och killen blev nöjd. Kanske byta till sittdel? Men då blir han så stor. ;-) mammas bebis. Vår bebis!

Att luncha där var inte att tänka på, så det fick bli BK på Svågertorp.
Ikväll har vi ätit moussaka, och Rasmus pilla mest i maten. Det var inte alls gott tydligen. Kräsen bror. Men äter man inte middag, så får man heller inget godis. Så det gick ner.

BabySim

Då är vi hemma igen. Idag var det dags att simma för andra gången. Vi går med Vilgots kompisar Isak och Freja. Och såklart deras mammor. Vilgot ligger mest och njuter.
Idag var tyvärr Freja sjuk, men vi hoppas hon kryar på sig, och kommer nästa vecka.

Idag lekte vi med vattenkannor, och de fick vatten över huvudet. Han gilla det sådär. Rasmus har höstlov, och följde med och tog några bilder. Kul att ha. Men min dubbelhaka och tjocka ben, för inte tala om min kassa hållning kunde vi varit för utan.

Till något helt annat. Alla mammor, pappor, alla ni som kan svara mig, hur ofta behöver jag ha Ville på magen? Tycker jag har det rätt ofta, men trotts det säger BVC han är platt. Jag säger han är lik sin pappa. ;-)
Ganska trist om han bara ligger med huvudet i en filt.

RSS 2.0