Tjo!!!

Det är långt mellan mina inlägg, jag har helt enkelt ingen motivation. Man kan säga man skriver för sin egen skull, men visst tusan vill man ha respons.
Fast vad gnäller jag för, har fler kommenterar sedan Knodden flytta in i min mage än någonsin!
På tal om Knodden, den ligger med huvudet ner, rörlig, men nedåt. Än har den tid att fixera sig. Nu är det mindre än en månad kvar, och idag tvättar jag lite bebis kläder, spännande och nervöst på en och samma gång!!!

I denna värme sväller jag till extra mycket, och vi ska inte tala om hur mycket jag svettas. Trevligt att sitta rakt fram, och svetten bara pärlar sig. ;-)

Nu är det helg, och Fredde har planterat våra kryddor, snyggt blev det!

Ha en mysig helg!!

Suprise, Suprise!!

Igår fyllde jag år, hela 27 år blev jag. Morgonen började med frukost på sängen, som jag dock förstörde en aning, då jag höll på kissa på mig, sprang upp på toa fort innan Fredde hann upp. Då låg jag klar vaken med ögonen öppna, och Fredde menade på att jag kunde i alla fall låtsas att jag sov. Och ja det kunde jag så klart. Usch, känner mig rätt taskig nu.

Sedan hade jag en helt vanlig dag på jobb, jobbade över lite, och sedan skulle Fredde och jag ut och äta på kvällen. Jag bytte kläder och bröt ihopa över jag inte hade några kläder, inga fin kläder att gå på restaurang i. Men så blev det en mamma tunika. Och sminket piffades till, så även håret. Skulle precis ta på mig strumpbyxor, så ringer det på dörren. Där står mina vänner med tårta och presenter och sjunger Vi Gratulerar!!! Chock!! Fredrik visste ju så klart allt redan, och jag bara log!!
De grilla korv, de duka, de gjorde allt. Babyshower / födelsedag! Fick jätte fina grejor till både bebis och mig, och en kväll full av skratt!! Jag älskar mina vänner, tack för ni gjorde detta för mig och vår kommande bebis!!

Botox

Farmor undrade idag, har du botox i läpparna? Nej farmor, jag är bara svullen lite här och där!
Förlåt för den lite mindre snygga bilden, men läpparna har blivit lite mer fylliga!
;-)

Update

Oj, nu är vi inne i vecka 34, eller 33+3 om Ni hellre vill räkna så. Tror faktiskt jag har börjat känna av lite förvärkar, men vad vet jag? Jag vet inte hur det ska kännas. Säkert bara foglossningen som gör sitt. Men det är mer en molnande känsla. Fick massage i måndags, för min foglossning. Och det kändes bra direkt efteråt, igår tisdag kändes det verkligen inte ok. Mvc besök igår, och pratade lite om min oro för rörelse i magen. Den sparkar, eller bufflar varje dag. Men så vissa dagar känner jag, har den nu rört sig. Men barnmorskan sa det var helt normalt att känna så, så länge man känner rörelse varje dag, så är allt ok. Sedan när jag kom hem, så läste jag i MAMA, om ett barn som dött i nionde månaden. Så blev jag nojjig igen.
I alla fall, blodtryck var bra, SF mått +2 cm, vikten +2 kg. Hjärtslag 150 slag / minut. Mysigt !!
På Fredag är det UL, och jag och Fredrik längtar massor!!

RSS 2.0