Katt, barn och sprutor!

Igår åkte vi iväg och vaccinera Saga. Fredde fick hålla henne, och det gick kanon. Sedan prata vi lite om Vilgot och Saga, om de kommer överens, men jag vågar liksom inte ens ha henne i närheten av honom. Ja, säkert jätte fel av mig, men då Saga bet mig när jag var gravid, är jag rädd hon ska vara sotis, och bita Vilgot. Men de rekommendera nått foder, som gör Saga mer tillsmid. Vi får se vad vi gör.

Idag var det Vilgots tur att få vaccin. 2 sprutor, och jag höll på både spy och skita på mig innan vi kom in till Liselotte.
Men det gick bra. Är ju aldrig kul att se sitt barn få ont. Min kusin var med som stöd, skönt! Vilgot fick lite mat, och sov sen i 2 timmar. Han väger nu 6255 gram och är 60,5 cm lång. Vår fina kille.

Han är lite gnällig nu, och ikväll ska det bara mysas. Imorgon ska jag ut med mitt jobb, och lilleman ska vara med sin pappa.


Kissa på sig!!

Jo tack!!! För snart 3 månader sedan trodde jag, att det som skulle visa sig vara vatten, att jag kissa på mig. Den dagen när vattnet gick kändes det som jag inte kunde hålla tätt, och det sippra kiss, typ så kändes det. Sa till Fredde innan kollen på KK, - " vad pinsamt det är, om det bara är kiss". Det var foster vattnet. Där och då, mådde jag jätte bra, av bilden att tyda. Jag hade ju inga värkar. Kände mig dock väldigt disträ.

I alla fall, från den stunden, har man då hört hur viktigt det är att knipa. Jag kniper och kniper, tydligen inte tillräckligt!!!! Herre jösses!!! Idag, premiär träning. Det kändes som vattnet gick igen, sådär som det kändes den dagen, som det sippra!! Så ja. Måste nog knipa ÄNNU mer!!

Måndag

Oplanerad dag! Moster och kusin kom, och sedan åkte vi en sväng till mobilia. Vilgot fick en fin body. Denna mamma åt en skit dyr muffins, amma offentligt och sedan lämna vi av moster.

Handla snabbt på ICA, larma in Emelie och Vilgot i bilen. Tänkte eftersom han sov, kunde de sitta kvar i bilen. Men när jag gick in i affären låste jag automatiskt bilen, så den började givetvis tjuta. Där inne satt Emelie och Vilgot. Inte kunde Emelie ringa mig, då jag inte tog med mig telefonen. Tur Vilgot sov gott trotts ett himla liv.

Ikväll har vi bara myst och lekt. Nu ligger han i min famn och är på väg att somna. Ville tycker om sin snutte, och det är så skönt att han blir lugn när han får grotta in sig i den. Gärna upp över ögon och mun. Man blir ju lite rädd att han inte ska få luft, så när han somnat brukar jag ta bort den från näsan. ;-)

Jacka

Passar på att blogga när liten är på väg att somna i famnen. Någon fas tro?! Vill verkligen inte ligga själv, varken i gymmet, soffan eller i sin säng. Och jag som gärna vill ta en dusch.

I alla fall. Det här med jacka till de små. Jag känner att jag inte vill bylsa (?) på Vilgot overall när vi bara ska sitta i bilen, och Max gå 500 meter, innan vi kommer in i värmen igen. Så med den tanken, utbrast jag till mamma/mormor, att hennes barnbarn behövde en jacka. Och underbar som hon är, fick han nu en jacka! Tack !

KappAhl är kanon!! Gillar deras kläder!


Bok

Något jag själv uppskattat nu när jag blivit äldre är en bok om en själv när man var liten. Ännu mer nu när jag själv har fått barn. Så det känns självklart att Vilgot ska få en sådan.

Googla runt lite och tyckte att denna såg bra ut. Nu väntar jag ivrigt på posten!!

Oj hej!!

Det var verkligen inte igår!! Det kan ju verka konstigt att jag bara försvann sådär, men jag har inte kommit in, förrän nu!!

Klockan är mycket, och jag bör nog passa på att sova när lilleman sover.
Men imorgon, då ska jag blogga!

Helt fantastiskt att vara mamma!!!

RSS 2.0