Hemma efter en mysig mini weekend på Lalan...

img_0760 (MMS)

Hemma efter en mysig mini weekend på Lalandia!! Nu en film i soffan!! Ska berätta mer om vår tripp imorgon. Nu ska jag njuta av att vara hemma, bara jag och min kille!

Ok, då testar vi detta, ser om det hjälper!!

img_7586 (MMS)

Ok, då testar vi detta, ser om det hjälper!!

Det blev en sväng inom Burlöv, då Grädde j...

img_8369 (MMS)

Det blev en sväng inom Burlöv, då Grädde jobbade över. Fick vad jag skulle ha på Apoteket. Tittade även in på GinaTricot. Ville ha en baddräkt till lalandia. Det blev en bikini. Men man får väl ligga i poolen så ingen ser mina volanger. Gonatt!

Min tanke var, att jag skulle till Apoteke...

img_5916 (MMS)

Min tanke var, att jag skulle till Apoteket på lunchen. Så blev det inte. Magen känna sådär, så jag blir på kontoret och äter min lunch!

Tjo!! Dagens vägning -1.2 kg!

img_0715 (MMS)

Tjo!! Dagens vägning -1.2 kg!

Jag är inne i en period där jag inte alls ...

img_0727 (MMS)

Jag är inne i en period där jag inte alls är nöjd med något på min kropp, och det är för jävla trist!! Att jag ens valde att ha kjol är för mig en gåta, jag måste varit trött, och missat det fina blåmärke jag har på smalbenet! Ikväll ska jag lägga mig i kärringagrillen, och hoppas på underverk. Och idag är det måndag, vecka nr 2, och vägning!! Resultat kommer senare ikväll!! Nu ska jag njuta av min lunch!

Vet inte om mamma läste bloggen, vilket ja...

Vet inte om mamma läste bloggen, vilket jag tror hon gjorde, i alla fall, de kom också hit på ett spontan besök!! Så jag bjöd på spagetti och köttfärsås. Mamma var sugen på marängsviss, så det blev det också. När de gick hem tog jag på mig löpar stället, och sprang/joggade 3 km. Väl hemma, såg jag att jag har fått utslag över hela ryggen och armarna. I form av nässelutslag, jisses vad det kliar!!

Spontana besök är något av det bästa jag v...

img_1985 (MMS)

Spontana besök är något av det bästa jag vet!! Idag titta lillebror ( den stora av dem) förbi!!

Igår hade jag en mysig förmiddag hemma hos...

img_6143 (MMS)

Igår hade jag en mysig förmiddag hemma hos Carro och Singe. Som den lilla tjejen växer. Hon skratta och prata, och var så himla härlig. Carro bjöd på räksallad, och på begäran av mig blev det inga kakor. :) på kvällen var vi hos pappa och Camilla, och efter middagen spelade vi kort. Åter igen drack jag för mycket vin, och sitter just nu med huvudvärk i soffan, och ser ytterligare en Potter film. Trotts bakfylla har jag storstädat hela huset. Nu ska jag njuta av vad som är kvar av denna söndag!!

Hej mina vänner!! Idag är det fredag, och ...

img_2017 (MMS)

Hej mina vänner!! Idag är det fredag, och ikväll ska vi bara ta det lugnt!! Vi ska ha HarryPotter race, och inom kort gå och se sista filmen på bio. Jag har väl aldrig varit ett direkt stort fan av Potter, men det blir nog bra! Imorgon ska jag till fina Carro på lunch, sedan ska vi titta på ny bild, och senare på kvällen äta med pappa och Camilla. Mys!

Jag gillar Ernst. Det har jag gjort ett ta...

img_1389 (MMS)

Jag gillar Ernst. Det har jag gjort ett tag. Det är ju inte för inte, som vi har ett väggord citerat Ernst i vår hall. " I det enkla bor det vackra". Enkelt och snyggt. Men under pågående program så målar han allt grått. Jag gillar grått, jag gillar vitt. Men han är lite mesig när det kommer till färg. Att titta på sådana här program, allt som har med inredning att göra, gör att man bara vill inreda!! Vi har ett kontor som inte har kommit till sin rätt! Igår på roomservice fick jag en ide till förvaring, och nu efter tittat på Ernst, vill jag nog flytta vårt skrivbord. Men då vet jag inte vart jag ska ha gungstolen. Ja jisses!!

Väntar ut regnet... Jag vill ut, ut och pr...

img_2946 (MMS)

Väntar ut regnet... Jag vill ut, ut och promenera, men här bara öser det ner!!  Har precis ätit korvstroganoff, och ligger och myser i soffan. På fönsterbläcken smattrar regnet, och det är rätt mysigt trotts allt! Lägg märke till pucken!! Hmm, bor jag med en hockey spelare? Svårt att se!

Jag avskyr tant röd!! Hon väckte mig kl 04...

img_3949 (MMS)

Jag avskyr tant röd!! Hon väckte mig kl 04:56 imorse!! Kom knappt ur sängen, och då ville katten ut! Skulle inte tro det va!! Lite piller på det, vetekudden, och jag kom till jobb!! Fick massage vid tio, och nu till lunch känns det lite bättre!! Men vetekudden, den är med mig, hela dagen!! Ikväll ska jag ut och gå, och hoppas Carro hänger på, med eller utan regnkläder!! :)

Kaffe på maten!

img_0709 (MMS)

Kaffe på maten!

Melon är för mig en väldigt parfymerad fru...

img_0702 (MMS)

Melon är för mig en väldigt parfymerad frukt, men vattenmelon är så gott!!

Lunch!!  Den 13 augusti ska jag till friss...

img_0707 (MMS)

Lunch!!  Den 13 augusti ska jag till frissan. Längtar!! Tänker behålla mitt röda, men vill ha mer lyster i det!! Och kanske klippa upp det! Vad tycker Ni?

Tjo!! Ska bli spännande att se om detta fu...

Tjo!! Ska bli spännande att se om detta fungerar!!

Ågren..Gå din väg!

Igår kom Carro och Alwin hem till oss, vi åt ihopa. En korv med bröd, och lite kyckling file med potatis sallad.
Ytterst lite potatis sallad. Eller så blev det mycket, för jag tog flera ggr. Vem lurar jag liksom!?

Vi skulle gå till mamma, för en liten spa kväll med hennes vänninor. Jag passade på att leka med Alwin, och Carro fick prova diverse krämer och sitta i fotbad. Jag drack en klunk av en cider, och satte glaset lika fort. Sånt ska man absolut inte dricka om man vill tappa i vikt. Jag drack inte heller vin. Nej jag drack inte ens vatten.
Jag åt jordgubbar och oliver. Det kan ju inte vara så farligt. 5 oliver = 1 points. Så jag åt nog 2 points. Och jordgubbar är ju pointsfritt. Men sedan ville jag smaka oliv brödet, det såg så gott ut. Så jag tog en skiva med lite smör. Och sedan tog jag en skiva till. Sedan kom Ågren. Jag vill inte ha ångest för jag äter en eller två skivor bröd. Dumma tanke, GÅ DIN VÄG!

Ikväll ska jag träna med Fredde, och vi ska även storhandla!
Vad gör Ni denna lill lördag?

Förlåt, det blir lite mat-hets, och vikt-hets just nu...

Jag kan, jag kan, jag kan !!!

Jag älskar att jag är så himla motiverad och peppad just nu!! Jag är bara livrädd att det ska försvinna!!!
Men jag tror jag har nått min botten, och jag tror min matdagbok för 4 dagar fick mig att inse. Nu jävlar, nu kör vi!

Har precis kommit tillbaka från min lunch, 30 min i rask takt promenaderade jag och en kollega, ner till centralen och tillbaka igen! Men jag avskyr att bli så svettig, och sedan ska jag in och sätta mig på kontoret igen. Det gillar jag inte alls. Så antingen får jag gå på kvällen, eller så får jag gå på morgonen. Men jag älskar att sova.
men det är sova, eller att träna, att bli fit, att må bättre ! Jag kan!! Jag kan!! Jag VILL !!!

Vecka 1 - Invägning

OK! För att jag verkligen ska ge järnet nu, ska jag 1 gång i veckan väga mig hos Caroline, hon bor bara i gatan.
För måste jag väga mig, inför någon annan, så anstränger jag mig mer. Låter kanske knepigt, men så är jag.
Jag ska säga nej till godsaker, och jag ska banne mej inte må så här mer.
Så idag var det invägning. Ha i åtanke att jag är 1,57 lång. Mmm, har hänt jag blivit kallad dvärg. Snart växer min 8 åriga bror om mig. Yeah ! I alla fall, nu är det korten på borden !!!


Start vikt: 66,3 kg
Delmål: 60 kg ( gärna till den 20/8, då ska våra vänner gifta sig)
Mål : 55 kg

Jag har blivit mätt och vägd, och allt det där, genom företags hälsan och bör ligga på en vikt mellan 48-58 kg. Så ja 55 kg verkar ok!

Idag har jag även joggat intervaller kan man väl kalla det, och gjort följande övningar med min fantastiska sambo. Jag vet jag har en sambo som älskar träning, och verkligen brinner för det. Och hjälper mig mer än gärna. Jag är bara så lat, och blir istället bara arg när han pushar mig. Men idag gick det riktigt bra.

3 x 10 armhävningar
3 x 10 sit-ups
3 x 3 hopp övning - vet inte vad det heter ;)



Inte mer marängsviss för Emma på ett tag !!!


Fruntimmersveckan börjar med Fredrik

Så idag ska Fredrik få extra mycket pussar. Nej, vi firar aldrig namnsdagar, men jag sa i alla fall grattis. Idag har jag min nya tunika på mig, som är så himla stor upptill, så bh banden syns titt som tätt, vilket kan reta gallfeber på mig. I lördags blev det alldeles för mycket rosè vin och även en jäger, så igår låg jag mest bara och ojade mig i soffan. Känner mig inte så värst pigg idag heller, och tant röd är på G. Jag känner att jag kokar inombords, jävla PMS !!

Idag skulle jag börja mitt nya liv. Och hur ofta säger jag det !? Så jag började med flingor och mjölk till frukost. Och nu på lunchen blev det MC Donalds. Så så himla bra började mitt nya liv. Jag vill verkligen gå ner i vikt, jag vill verkligen inte se ut så här, jag vill inte ha ont i magen, och jag vill verkligen inte skämmas för min kropp. Och jag vet attd et bara är jag själv som kan göra något åt det, ändå bara fuskar jag, och frossar i massa skit. Igår drack jag lätt 1 liter cocacola. Jag skyller det på bakfyllan. Men när ska mina ursäkter ta slut?
På möhippan när vi hade dansat, så skulle vi duscha där, jag tror jag var den enda som höll på med handduk. Alla andra klädde av sig, medans jag gjorde allt för att dölja mig själv. Jag hatar att det är så. Jag hatar känna mig ful.
Så jag måste ta tag i detta, en gång för alla!! Idag är det invägning! Sedan väger jag mig en gång i veckan. Jag vill inte skämmas längre !!

Än så länge

har dagen varit precis som jag planerat ! Kryss i taket nästan. Fredrik kom hem med bullar till mig och Rasmus, och påpekade att Drink&Wear nere i byn hade rea. Och vi har ju presentkort sedan julafton. Så efter en mysig frukost där for vi ner mot byn, och skulle shoppa loss. Jag köpte ett linne/tunika/kort klänning och en gammelrosa blus/tunika. Fredrik köpte två shorts. De spelade sedan inline hockey, och jag gick en promenad hem till mamma, sola. Eva och Rolf kom till mamma på kaffe. Och jag somnade i soffan runt fyra. NU en dusch senare sitter jag med ett glas rosè och väntar på grillat, ser lite på fotboll och hoppas på brons !! Så ja allt är enligt planerna! Storhandla gör vi imorgon, då det ändå ska regna !!

Godmorgon !!

Igår var mina brödrar här. Vi åt tacos, spelade tv spe, och såg postkodkampen. När ScoobyDoo var slut gick den äldre av dem två, och vi andra gick och la oss. Trotts han är 8 år gammal vill han ligga mellan oss, så jag kan väl inte påstå att jag har sovit sådär jätte mycket i natt !! Men idag är det lördag, helg, och jag ska försöka njuta av lite ledig tid. Tror Fredde och Rasmus ska iväg och spela inlinehockey, och jag funderar på att sätta igång en maskin tvätt. Kanske åka och storhandla. Så det är gjort liksom. Mamma pratade om att kanske grilla hos henne ikväll.
Jag är sugen på rosè vin, så jag tror denna lördag kommer bli just som jag velat !
Vad gör Ni denna lördag?

Birgit och Bertil

Jag vet jag sagt det förr, och med risk för att vara tjatig, men Birgit och Bertil är två fantastiska människor !
För någon vecka sedan fick vi tagetes av dem, som Bertil planterade så fint i vår rabatt. Han la myrr runt huset, och la en myrdosa med en fin liten lapp, att den skulle vi lägga där inne. Allt detta gjorde dem när inte vi var hemma. I helgen så hitta jag inte tagetesen i rabatten. Nej då har myrorna ätit upp dem !!
Så i Tisdags kom de igen, planterade nya tagetes och lämnade även då en liten lapp, med myrr i en burk !!

Birgit och Bertil. Ni ska bara veta hur glad jag är att Ni finns !!! Och tack för alla tips och råd!! Det är guld värt !
Men elementskydden, jag vet inte !! Är det värt de extra pengarna, det då går åt att värma huset ??

KRAM !!

Elementskydd

Hanna, brudtärnans lägenhet sitter på min näthinna. Den var så vacker. Något som jag tycker är väldigt fint, som hon även hade, är elementskydd. Element är ju inte vackra alls. I vår lägenhet i Malmö, var de sprayade silvriga. I vårt hus är de väldigt gula. Gult = Fult! Våra fönsterkarmar är heller inge vidare. Och jag älskar ju att renovera, eller ha små projekt. Min sambo är inte av samma tycke, men med lite tjat och övertalning är han ganska sammarbets villig ;) Så elementskydd kombinerat med fönsterkarm, hade verkligen varit på sin plats.

Renovera kök...

Vi ska inte renovera vårt kök. Fast jag gärna hade velat det. Om vi ska renovera något så blir det först toaletten där uppe. Men jag kan inte hjälpa det, jag googlar gärna lite på kakel till kök.. Dessa gillar jag , men det ska inte vara för mönstrat, så man blir helt yr..

 bild: google

www.gouteva.se

En av de saker vi gjorde på möhippan var en blomsbinderikurs hos Anna Gouteva på Davidhallstorg.
Fantastisk människa, och så vacker butik hon har !! Så är Ni i stan, så tycker jag Ni ska besöka hennes butik.
Under vårat lilla besök på två timmar, fick vi lära oss vad en bukett var, vad en dekoration var och arrangemang.
Vi fick lära oss namn på blommor, såsom latin och deras smeknamn. ;) Vi fick göra vars en bukett, bunden i en spiral. Shit, det såg så lätt ut, men det var det inte. Men A. Gouteva sa bara, Ha attityd !! Så till slut så gick det.
Vi fick även göra en dekoration, med hortensia och papaver. Vilken inspiration man fick!! Så det är verkligen värt ett besök !!

Åh, inredning !!

I lördags när jag var på möhippa, samlades vi hemma hos Hanna, Maries vän och även brudtärna. Hon, och hennes man hade en helt fantastisk lägenhet vid DrottningTorget. Högt i tak, stora stora fönster, stuckatur. De hade inrett så snyggt. Enkelt och stilrent. Så när jag hade vaknat upp ur min bakfylla igår, och 4 kaffe koppar senare, fick jag tag i alla våra blommor, ställde allt vi hade på köksbordet. Och ändrade om. Nu vill jag inte ha lila i vardagsrummet längre. Och tar vi bort de blommiga kuddarna, så tror jag vi har löst tavlor-problemet.
Istället för den lime gröna mattan, ska jag ta vår svarta matta istället. Ja nu ska här ändras om!! Vad jag blev inspirerad av deras vackra hem !!

ThankGoodItsFriday!!

Jag har ca 6 veckor till min semester! Jag kan egentligen inte gnälla. Jag valde det själv. Och just då, när vi bestämde semestrar, kändes mitt val klockrent !! idag känns det sådär. I alla fall när alla andra går, och så ska jag liksom ha i September. Men jag ska ha 2 dagar i Juli, och i Oktober/November åker vi till Turkiet. Så jag har något att se fram emot !!

Men idag är det i alla fall fredag, och det innebär FredagsMys! Mina planer var att vi skulle grilla. Men det regnar !! :(

CocaCola

CocaCola är min stora last. Jag har väl aldrig sett mig själv som beroende. Men nu när min tandläkare och min homeopat bad mig sluta dricka cocacola för mitt eget bästa, tänkte jag. Vad lätt. Eller hur liksoM!?
Det är det verkligen inte. Eller det var det inte. Första veckan drömde jag typ om cocacola alltid. Men nu dricker jag på Lördagar. Om vi då bortser från i Tisdags ( men det kändes som lördag ;) Och igår, då jag höll på somna på jobb. Märklig känsla jag hade i kroppen igår förresten. Var helt matt. Så coca var ett måste.
Men annars har jag försökt hålla mig till PepsiMax och bara dricka lördagar. Tänderna mår nog bättre. Hoppas jag. Magen, ja den mår som den mår. Och det är min vardag. Min sambo tror vissa stunder att jag vill ha ont i magen. Jag blir ganska förbannad då. Precis som jag vill ha ont i magen. Nåja, jag försöker slå bort den kommentaren, biter ihopa, och kämpar vidare med bra kost. Ja vissa dagar, kan jag inte motstå vitt bröd. Vissa dagar orkar jag bara inte röra på mig. Jag älskar godis och kakor , och chips, och allt sånt jag inte BÖR äta. Men vissa dagar vill man vara få vara. Bara få vara.

Igår somnade jag 19:15. Skulle vila till 20:00 hade jag tänkt. Det var CSI Miami på 9:an. Men när klockan ringde, kunde jag knappt öppna ögonen. Så vid 21,30 åt jag en piggelin, och sedan somna jag igen. Vakna 06,45 imorse.
Så jag har med andra ord sovit i nästan 12 timmar. Jag var trotts det trött i morse.
Ikväll. Vad händer ikväll? Ska man försöka sig på att springa en runda? Jag måste ju trotts allt vara fit nästa sommar, när det är Vårruset!! Haha!

Vacker



Google är ett himla bra verktyg. Delvis i mitt jobb, men delvis i allt typ! Sedan får man solla bland sina resultat, men i det stora hela, kanon!
Bröllopsinspiration är ju aldrig fel, så idag hitta jag denna vackra ring. Med Zikroner.

Jag som skulle ge Er en DAGENS !!

Men det gick inte för sig. Jag kan inte ladda upp några bilder. Trist !!
Just nu har jag avnjutit en sallad, som jag har köpt i hooollet på Värnhem!! Vill varmt rekomendera denna lilla salladsbar, med väldigt bra variation. Du får välja pasta + sallad, eller enbart grönsallad. Fullkorn eller inte fullkorn. Tre tillbehör + dressing för 45 kr. Kanon !! Tål att provas !!

Ikväll, eller om 2-3 timmar ska jag till veterinären med min lilla skatt. Saga ska vaccineras och öronmärkas.
Igår kväll fick jag även ta bort en fästing URK!

Efter det ska vi hem till Carro, Jocke och Alwin. Jocke och Emma kommer med, så det ska bli himla mysigt!
Vad gör Ni denna tisdag?

 

Mamma och Dotter

Idag söndag vakna jag av mig själv vid 07,42 för att vara exakt. Jag vaknade av mig själv, så tidigt, en söndag. Och som Carro A sa, Vaknar inte ni typ 12 ??? Jo det brukar jag göra haha! Om jag inte ställer klockan. Men idag vakna jag tidigt, och tur var väl det. Jag skulle bjuda Carro på kaka. Så jag var uppe och baka i ottan. Vid 11 kom mamma Carro och dotter Signe. Fick mysa med bebis, och prata med Carro. Jag saknar henne på jobb. Hon fick kaka med sig hem, annars äter vi bara upp den själv. Väldigt god kaka, som uppskattas av många.
Jag fick för mig häromdagen att jag skulle baka citronpaj, för det åt dem på roomservice härom kvällen, och det såg bara så himla gott ut. Jag har aldrig bakat det förr, så jag klicka ut ett recept på nätet. Och det blev katastrof. Tyckte mest det var pajdeg, och väldigt lite fyllning. En smaka väldigt mycket citron, för mycket liksom. Den ska inte vara liksom lam, utan den ska ju verkligen vara citron, men detta var lite i värsta laget. Den kunde jag ju inte bjuda Carro på.. Nej så jag baka min kladdkaka - tosca topping. Och det blev succe även där.



Carro, jag låna en bild av dig... För du ser så lycklig ut här!! ;)

 

Gör min plikt som ordförande...

Ordförande posten är väldigt lätt må jag säga. Kommer kankse få det i nacken vid ett senare tillfälle. Men som det känns just nu, är jag tillfreds med min post som ordförande i vår sammfällighet!  Idag gör jag min plikt som ordförande, och ger lite info, och önskar alla mina grannar en glad sommar !!

RSS 2.0