Tjingeling

Jag tycker tiden går så fort. Den bara rinner iväg känns det som. Veckorna går jätte fort, men jag tror det beror på att jag tränar och har att göra var dag. I måndags gjorde jag vid mina naglar, sedan träna jag, och var hemma strax efter 21, åt, och somnade i Fredriks famn. Igår var jag och handlade lite, var sugen på nått sött, så det fick bli en kladdkaka. Typ det enda jag kan äta i choklad väg. Väl hemma tvättade jag en maskin tvätt, tog disken, lagade mat, och la mig i soffan. När min andra hälft kom hem åt vi kladdkaka och drack en kopp kaffe. Koffeinet höll mig inte vaken, så jag somnade strax efter 22. Idag ska jag hem till morfar som fyller år, och innan dess ska jag handla en present. Tror jag vet vad jag ska handla. Vet dock inte vart, eller hur jag ska ta mig dit. Det lutar mot mobilia, men nu när skånetrafiken har ändrat på typ alla busslinjer vet jag inte vilken buss som går dit.
Nåja, det löser sig! Imorgon ska jag träna, och drar med mig Fredde. Ska han få testa. Jag och Caroline ska visa honom vad riktig träning är! Haha! På fredag ska jag äta sushi hemma hos Caroline, på Lördag ska vi ut och äta med Caroline och Jocke. Senare på kvällen blir det även dans och drinkar. Söndag blir det väl till att renovera i vanlig ordning! Ja tiden går fort!



Kommentarer
Carro

Du har verkligen alla järn i elden :)

2011-02-23 @ 13:11:58
URL: http://asfaltblomman.blogg.se/
Caroline

Vad härligt att du har kommit igång med träningen! Heja heja!:)

2011-02-23 @ 16:07:09
URL: http://lifebycaroline.wordpress.com
Carro

Det ser jag fram emot :)

2011-02-24 @ 09:58:05
Madelaine

Fullt upp!

2011-02-24 @ 10:16:36
URL: http:// mamamad.se
Caroline

Jo, tanken har slagit mig. Haha ;) Vi har ett gym i källaren som jag kan använda och när det börjar bli varmare igen så kommer nog sambon och jag att börja springa igen. Fast för nöjets skull så är jag riktigt sugen på att börja rida igen.... :)



Nej, igen matdagbok men mina nya matvanor och Inolaxol har gett en positiv effekt, och det känns så skönt - nu ska man bara ta till sig det också.



Kram på dig!

2011-02-24 @ 15:55:01
URL: http://lifebycaroline.wordpress.com
Madeleine - Mamma till Lova

Jasså? Åh vad glad jag blir varje gång jag får höra det, oftast är det bara "oj vad lik Micke hon är" :D

2011-02-24 @ 17:12:48
URL: http://madeleines.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0