Igår gick vi in i vecka 19!

Igår var jag hos frissan, och oj vad rött det blev! Coolt!! Fredde tyckte jag likna Pippi!! Sedan röjde vi i Rasmus rum, men jag sov mest! Sedan fick vi middag hos mamma, och jag somnade så klart även där hemma. Idag åt vi en mysig frukost, sedan körde jag Fredde till Trelleborg och sedan körde jag inom
farmor och farfar. Farmor och jag tog en fika på VellingeBlomman, sedan en tur till toppen gallerian. Sedan handla vi kaka och fikade! Idag har jag väldigt ont i fogarna, och ska slänga mig i soffan och ta det lugnt!!



Kommentarer
mad

Vi hoppas vi kan ses snart :)

2012-01-22 @ 18:14:05
URL: http://mamamad.se
Carro

Lilla bulan!! Söte

2012-01-23 @ 07:15:38
URL: http://asfaltblomman.blogg.se/
Malin

Njae det tog inte så lång tid att vänja sig, vande mig nästan direkt :) jag har alltid varit vrålhungrig på morgnarna så :) Hihi vilken fin liten mage :) Och svincool hårfärg :)

2012-01-23 @ 12:25:35
URL: http://www.traningsinpo.wordpress.com
Madelaine

Jag tror inte vi smittar längre..Men för att vara på den säkra sidan. Iom att du är gravid så kanske vi väntar minst en vecka kanske mer?



Wincent har inga prickar längre. Jag har dessutom googlat och man ska inte ha vattenkoppor i slutet av gravidititeten..men sen kan man också få sjukaste påslaget när man är gravid med massor av koppor och sjukhusvård..såå neeej..vi väntar eller vad säger du?



Du är jätte jätte fin på bilden och det ska bli så kul att se dig!

När jag läste meningen om RUL började jag nästan gråta. <3 Det är helt underbart att få tjuvkika! Ni skulle inte ta reda på vem som gömmer sig heller?

2012-01-26 @ 13:28:28
URL: http://mamamad.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0