WeekEnd

I Fredags skulle vi grilla lax. Men det började regna. Blev att vi gjorde laxen i ugn, och hade en mysig fredagskväll. Jag har för mig jag somnade i soffan, och vaknade upp när Fredrik sa vi skulle gå upp. Så med andra ord. som vilken annan fredag som helst.

Tidigt Lördag morgon kommer lillebror och de börjar lägga golv. Jag planterade lite blommor och mös med Saga i trädgården. Mamma kom förbi på en kopp kaffe, som var till piffat med lite kanel. När golvet och listerna var på plats, tog jag en lång dusch, och Fredde åkte in till stan för att handla diverse saker till hallen.
Jag städade, och lyssnade på musik. På kvällen åt vi åter igen lax, vi hyrde film, och hade det bara bra. Sedan spika vi lite kvartstavar, lite andra lister, vi fogade, och städade undan.

Söndag, då åkte vi till Stadium, jag blev ett par rullor rikare, och min andra hälft ett par löparskor rikare. Väl hemma fixade vi och donade lite till. Mycket renovering, men det blir fint!

 



Kommentarer
annelie

Haha det var ju inte så farligt :)

2011-05-31 @ 08:48:17
URL: http://liveandlooove.wordpress.com
annelie

Glömmer fota henne! Hon är här hon med. :) Har börjat låta henne gå ut lite i trädgården. Hon kommer alltid tillbaka in efter en liten stund.

2011-05-31 @ 14:09:17
URL: http://liveandlooove.wordpress.com
Caroline

varsågod =) hoppas ni får ordning på er förvaring cokså. fan va det kliar i fingrarna nu.. vill fixa mer mer mer =) kram

2011-05-31 @ 22:08:53
URL: http://www.rarelady.se
i min lilla lilla värld

Tack för tipset om mjölk. Ska absolut testas =)

2011-06-02 @ 21:43:47
URL: http://saratilling.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0