Latmask och surgris

Jag är en latmask. Och jag sticker inte under stolen med det. Även surgris. Och när latmask och surgris kommer på besök är det inge vidare alls faktiskt. Igår kom de. Jag har länge sagt till Caroline att jag vill med på boxning, att jag behöver röra mig. Så igår var det dags. Herregud tänkte jag redan igår morse. Fy fan vad jag inte alls vill. nej jag vill inte alls. Och det känns mest som ett tvång. Blev sur på Fredde för han pusha mig, vilket jag upplevde som att han tvinga mig. Men jag kanske behöver det. Jag behöver nog en fot där solen aldrig skiner. Och jag tog mig dit. Jag tränade. Jag hade skitkul. Jag skulle tagit i mer. Men fan vad glad jag är att jag gjorde det. Och fan vad bra att jag har Caroline! Lojse skickade pepp sms, och Fredde hade maten klar när jag kom hem. Yeah!

Ikväll ska jag tömma vårt grov kök, slipa och spackla, laga mat, och dricka en kopp kaffe i soffan.
Imorgon är det poo det igen.


Kommentarer
Louise

Fan va bra du är Eskil! Kom nu ihåg den grymma känslan efteråt nästa gång du tapppar suget!

2011-01-18 @ 13:05:38
URL: http://lojse.blogg.se/
Carro

Det är alltid jobbigt första gången efter lång maskn....ledighet :) Det är bara att fortsätta !! Pepp som ungdomarna säger

2011-01-18 @ 13:20:04
URL: http://asfaltblomman.blogg.se/
Caroline

Känner igen det där, haha! Jag är likadan. Mår riktigt dåligt av min IBS, och har gjort det senaste året. Har börjat föra matdagbok och satt mig för att träna varje dag. Motion ska ju vara så bra. Har hållt det i tre dagar och avverkat 3 mil på spinningcykeln i källaren men fy fan vad jag tycker det är tråkigt, då låter boxning bättre...haha!



Heja dig!

2011-01-18 @ 13:55:29
URL: http://lifebycaroline.wordpress.com
Mollan

Gött Emma. Det kommer bli roligare och roligare för varje gång och du kommer bli starkare och snyggare för varje gång :) Tänk på det :)

2011-01-18 @ 16:02:25
URL: http://www.malinsvensson.blogspot.com
Caroline

Så sant så! Blir lätt att man begränsar sig. Hoppas du har en skön kväll och lycka till me renoveringen :-)

2011-01-19 @ 17:32:05
URL: http://lifebycaroline.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0