Fredag

Hej hopp!
Idag är det fredag, och det känns som det precis var fredag. Men det är bara skönt. Förkylningen håller i sig, och jag fortsätter äta piller. Men nu är det snart helg och då ska jag vila upp mig. Vi ska även på jakt efter en soffa. Igen. Vår plan är; Mullers, Mio, Nilssons, och en avstickare till Svedala Outlet. Mm, det blir nog bra. Vi ska nog hitta en soffa. Än är det ingen panik, då varken målning eller golv är klart.. Men gärna innan jul, då vi ska ha julen hemma.

Igår var Uffe hemma hos oss. Vi ska byta lås, då det är olika nycklar till alla lås. Känns väldigt omständigt och så vill jag inte alls ha det. Men samtidigt är det en kostnads fråga, så vi får se vad han hittar på. Jag har även bett om en offert till en garderob i sovrummet. Så jag har mina projekt. Jag har även tagit på mig att slipa trappen. Kanske inte kommer gå i 190, som jag vill att allt ska gå, utan det får ta sin tid. Jag vill att det ska bli bra, och som snickaren sa, det klarar ni, det är bara ett stort terapi jobb. Kanske jag tränar upp mitt tålamod, blir en lugnare person, vem vet!



Kommentarer
Annelie

Hejhej! Vårt är bara 75 kvadrat.. ja de där med soporna alltså, vi glömde ta ut vår igår så nu får vi vänta 2 veckor.. hrrm! Skönt för er att ni slipper malmö kommun.. Vet iofs inte om vi bor i malmö kommun eller om bunkeflo har en egen? haha. Ja vi kommer ta reda på det om 2 veckor, vi kan inte hålla oss =)

2010-11-12 @ 18:41:40
URL: http://liveandlooove.blogspot.com
Mad

Haha tålamod är alltid bra å ha =)

2010-11-12 @ 19:17:34
URL: http://mamamad.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0